Türk Telekom müşterileri DİKKAT: 10 GB bedava internet hediyesi verilecek!

Türk Telekom müşterileri DİKKAT: 10 GB bedava internet hediyesi verilecek!

Türk Telekom müşterileri DİKKAT: 10 GB bedava internet hediyesi verilecek!

Türk Telekom, hediye olarak müşterilerine 10 GB ücretsiz internet verme kararı aldığını duyurdu. Bu müjdeyle Türk Telekom kullanıcıları daha fazla internetin keyfini çıkarabilecek.

Türk Telekom tarafından yapılan açıklamaya göre, Türk telekom müşterileri 10 GB ücretsiz internet sahibi olacaklar. Bu kampanyayla ilgili son başvuru tarihi ise Nisan 2024'tür. Bu tarihe kadar başvuruda bulunan kullanıcılar, bağlantılarına 10 GB ücretsiz internet hediyesi fırsatından yararlanacak.

Bu kapsamda Türk Telekom'un düzenlediği kampanyanın 11 Mart ile 9 Nisan 2024 tarihlerinin ​​arasında geçerli olduğu, bu kampanyadan yararlanmak isteyen aktif bireysel mobil faturalı müşterilerin ise Türk Telekom üzerinden, Türk Telekom uygulamasından ya da SMS yoluyla başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Türk Telekom hat kullanıcıları dikkat

Türk Telekom'un açıkladığı promosyon şartlarına göre kampanyaya Türk Telekom uygulamasından ya da SMS yoluyla katılan aktif mobil faturalı müşteriler avantajlardan yararlanabilecek. Kampanyadan Pttcell ile Teknosacell faturalı abonelerinin de yararlanabileceği, özel GPO planı ve data planına sahip müşterilerin ise kampanyadan yararlanamayacağı açıklandı.

Kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin Türk Telekom uygulamasının "İnternet Paketleri" bölümünden veya SAHUR 2024 ile 5555'e SMS göndererek başvuruda bulunabilecekleri belirtiliyor. Kampanyaya katılımın 11 Mart 2024 tarihinden itibaren başlayıp 9 Nisan 2024 saat 01:30'da sona ereceği açıklandı.

"Ücretsiz 10GB İnternet Hediyesi"

Kampanya katılım gösteren ve belirtilen koşulları sağlayan Türk Telekom müşterilerine 9 Nisan 2024'e kadar 10 GB bedava internet hediyesi verilecek. Başvuru süreci oldukça basittir ve SMS yoluyla yapılabilmektedir.

Türk Telekom tarafından müşterilerine sunulan bu hediyeyle tatil çılgınlığını internetin sınırsız dünyası ile birleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.