Üvey Anne 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı! Gerçekler canlı yayında ortaya çıktı

Üvey Anne 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı! Gerçekler canlı yayında ortaya çıktı

Üvey Anne 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtı! Gerçekler canlı yayında ortaya çıktı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar tüm Türkiye’yi şaşkına çevirdi. 9 yıllık evli olan 29 yaşındaki kadın 19 yaşındaki üvey oğluna kaçtı.

Müge Anlı’nın programında son zamanların en dikkat çekici olayları yaşandı. 29 yaşındaki bir kadın, canlı yayında 19 yaşındaki üvey oğluyla kaçtığını itiraf etti. Bu itirafların ardından koca Umut Yiğit, duyduklarına inanamayarak, "Bu kadın, bu kişiden hamile kalsa, benim karım, benim torunumu mu doğuracak?" ifadelerini kullanarak olanlara isyan etti.

Müge Anlı'nın programı, Türkiye'de bir kez daha şok etkisi yarattı. 29 yaşındaki kadın ile 19 yaşındaki üvey oğlu, canlı yayında kaçtıklarını itiraf ettiler. Kadının kaçışını duyan mağdur koca, yaşadıklarını gözyaşları içinde anlattı.

"BENİM KARIM TORUNUNUMU DOĞURACAK"

"Bu kadar kötülüğü düşmanlarımdan bile beklemiyordum. İlk evliliğimden olan oğlum ve 9 yıllık eşim birlikte kaçtılar. Bu planı bir yıl önce kurmaya başlamışlar. Beni hapse attırmak ve istedikleri gibi yaşamak istediler. Eşim, beni boşanmaya ikna etti. Boşansak, birlikte kozmetik dükkanı açabilir ve kadın desteklerinden faydalanabiliriz dedi. Sadece kağıt üzerinde boşandık. Bu durumu aklıma getiremezdim. Küçük kızın velayeti annesine verildi. Sonra, birlikte olduklarını ve aşık olduklarını itiraf ettiler. Bu çok acı bir durum. Düşünme yeteneğimi yitirdim. Bu kadın hamile kalsa, benim karım, benim torunumu mu doğuracak?" şeklinde konuştu.

CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ

Yaşanan çaresizlik üzerine, ilk evliliğinden olan 19 yaşındaki oğlu ve 9 yıllık eşiyle 8 yaşındaki kız çocuğu olan Ümit Yitik, 2 Nisan'dan bu yana yaşadıklarını Müge Anlı'nın programında anlattı.

Ardından, Tuğçe Akpençe, canlı yayına katılarak Türkiye'yi sarsan olayı doğruladı ve "Evet, böyle bir şey oldu" dedi. Bu itiraf, eski eş Umut'u bir kez daha şaşkına çevirdi.

"ÇOCUĞUN ANNESİ OLMAK İÇİN GİRDİNİZ O EVE"

Müge Anlı, Tuğçe Akpençe'ye tepki göstererek, “evinize girerken o çocuğun annesi olmak amacıyla girdiniz" dedi. Akpençe ise, "Müge Hanım, onun için söylenecek bir şey yok. Evet, böyle bir şey oldu. 8-9 ay önce birlikte olduk" şeklinde yanıt verdi.

azsxcvbnmjyrergsfhgfmhrjhergsd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.