AKP’li Tevfik Göksu'nun İBB’deki görevi bugün itibariyle sona erdi! İşte  Yerine gelen isim

AKP’li Tevfik Göksu'nun İBB’deki görevi bugün itibariyle sona erdi! İşte Yerine gelen isim

AKP’li Tevfik Göksu'nun İBB’deki görevi bugün itibariyle sona erdi! İşte Yerine gelen isim

Esenler Belediye Başkanı AKP’li Tevfik Göksu'nun İBB AKP Grup Başkanvekilliği görevi bugün itibariyle tamamlandı. Yerine gelen isim ise belli oldu.

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'ndeki AKP Grup Başkanvekilliği görevi bugün itibariyle sona erdi.

Geçen dönem AKP Grup Başkanvekili olarak görev yapan Göksu, bu dönemde Esenler İBB Meclis Üyesi ve Esenler Belediye Başkanı olarak görev yapacak.

Esenler Belediyesi Sosyal Medya Koordinatörü Faik Taşer, konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kamuoyunu bilgilendirdi.

Taşer, paylaşımında “5 yıl boyunca İstanbulluların hakkını savunmak için gece gündüz mücadele ederek İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevini yürüten Tevfik Göksu Başkanımızın bu görevi bugün itibarıyla tamamlandı. Başkanımızın Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclis üyesi görevi devam etmektedir” ifadelerine yer verdi.

Göksu'nun yerine İBB AK Parti Grup Başkanvekilliği görevine Zeynel Abidin Okul getirildi.

İBB MECLİS’TE İLK TOPLANTI BUGÜN

Yeni dönemin ilk toplantısı bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlığında gerçekleşecek.

31 Mart'taki seçimlerin ardından AKP, Belediye Meclisi'ndeki çoğunluğunu kaybetti ve şu an itibarıyla Belediye'de CHP'nin 185, AKP'nin 129, MHP'nin ise 2 üyesi bulunuyor.

ZEYNEL ABİDİN OKUL KİMDİR?

1968 İstanbul, Beşiktaş doğumlu olan Zeynel Abidin Okul, Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümü mezunudur. Okul, inşaat ve dış ticaret alanında faaliyet gösteren firmasında Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Okul ayrıca, 2014 yılında AKP'den İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan adayı olmuş fakat seçilememişti.

zasfdfgokcuiuetsdhfgojyreywetshfgkjtyr.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.