2024 Yeni Nissan X-Trail e4ORCE almak isteyene 250.000 TL'lik DESTEK: X-Trail, Nissan Juke kampanyaları...

2024 Yeni Nissan X-Trail e4ORCE almak isteyene 250.000 TL'lik DESTEK: X-Trail, Nissan Juke kampanyaları...

2024 Yeni Nissan X-Trail e4ORCE almak isteyene 250.000 TL'lik DESTEK: X-Trail, Nissan Juke kampanyaları...

Nissan Türkiye, Nisan ayına bomba gibi giriyor ve Juke ile Qashqai için sunduğu cazip fiyat avantajlarıyla dikkat çekiyor. İşte Nissan'dan dev kampanya...

Nissan Qashqai'nin Nisan ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine özel nakit alım desteği sunuluyor. C-SUV segmentinin öncüsü olan Qashqai, eşsiz bir elektrikli sürüş deneyimi sunan e-POWER teknolojisine sahip modelleriyle dikkat çekiyor. İşte kampanya detayları:

- Qashqai'nin hafif hibrit ve e-POWER modelleri için geçerli olan kampanyada, Designpack ve Skypack versiyonlarına özel olarak 150.000TL'lik nakit alım ayrıcalığı sunuluyor.

- Qashqai'nin en üst donanım seviyesi olan Platinum Premium için ise hafif hibrit ve e-POWER modellerinde geçerli olmak üzere 200.000TL nakit alım fırsatı sunuluyor.

Bu kampanya ile Nissan severler, Qashqai'nin yenilikçi teknolojilerini daha avantajlı bir şekilde deneyimleme fırsatı yakalıyorlar. Qashqai'nin sunduğu konfor, performans ve teknolojiyi keşfetmek isteyenler için Nisan ayı, harika bir alım fırsatı sunuyor.

TÜRKİYE’DE YILIN OTOMOBİLİ NISSAN'DAN 250.000TL’LİK NAKİT DESTEK!

2023 yılında Türkiye'de Yılın Otomobili seçilen yeni Nissan X-Trail, her tür arazi koşulunda güç ve konfor sunan e4ORCE versiyonuyla Nisan kampanyasıyla dikkat çekiyor. İşte kampanya detayları:

Yeni Nissan X-Trail e4ORCE versiyonu için önerilen anahtar teslim fiyatı üzerinden 250.000 TL fiyat desteği sağlanıyor. Bu destek, X-Trail'in sağladığı üstün performans ve konforu daha erişilebilir hale getiriyor.

Ayrıca, Yılın Otomobili seçilen X-Trail'in hafif hibrit versiyonları için de 150.000 TL fiyat desteği sunuluyor. Bu avantajlı fiyatlar, X-Trail'in çevik ve yakıt verimli sürüş deneyimini daha geniş bir kitleye ulaştırmayı amaçlıyor.

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke, nisan kampanyası kapsamında, 100.000 TL fiyat desteği veya 120.000TL’ye 12 ay %0,99 faiz imkanıyla kampanyadaki yerini alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.