Öğrencilere Müjde Erdoğan'dan Geldi! Öğrencilere Bin Lira Bayram Harçlığı Dağıtılacak...

Öğrencilere Müjde Erdoğan'dan Geldi! Öğrencilere Bin Lira Bayram Harçlığı Dağıtılacak...

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi hükümet peş peşe müjdelerini duyurmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve ilgili kurumlara talimat verdi. Haftaya geçirilecek üç uygulama ile birlikte öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek. Milyonlarca öğrenci bayramı çifte yaşayacak. Sürprizler peş peşe duyuruldu. Gençler bayramda harçlıksız kalmayacak! İşte detaylar haber

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi hükümet peş peşe müjdelerini duyurmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve ilgili kurumlara talimat verdi. Haftaya geçirilecek üç uygulama ile birlikte öğrencilere 1.000 TL bayram harçlığı verilecek. Milyonlarca öğrenci bayramı çifte yaşayacak. Sürprizler peş peşe duyuruldu. Gençler bayramda harçlıksız kalmayacak! İşte detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan müjdeyi duyurdu! 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi siyaset meydanı iyice kızıştı. Hem muhalefetten hem de hükümetten peş peşe duyurular gelmeye devam ederken gelen son haber öğrencileri sevinçten havaya uçuracak. Erdoğan talimatı verdi. Öğrencilere bayramda 1.000 TL bayram harçlığı verilecek.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı'nın adayı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni müjdelerini peş peşe duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti ve ilgili kurumlara talimat verdiği öğrenildi. Seçim öncesi 3 konu üzerinde çalışmalar başladı. Hayata geçerse öğrenciler bayram edecek. Üzerinde çalışılan üç sürpriz ise şöyle:

1- VATANDAŞLIK FONU

Kulislerden gelen bilgilere göre, bir vatandaşlık fonu kurulacak. Çocuklar doğduktan sonra devlet her ay onlar için 100 ya da 200 lira gibi bir parayı fona yatıracak. 18 yaşını geçen herkes isterse kendisi için biriken parayı belli koşullarda çekebilecek. Bir anlamda "vatandaşlık maaşı" gibi olacak.

2- AİLE HESABI

Yeni evlenecek çiftlerin ev eşyaları ve benzeri harcamaları rahatlıkla yapması, sıkıntı çekmemesi için kamu bankaları 250 bin lira civarında bir uygun faizli kredi sağlayacak. Krediler için 2-3 yıl geri ödemesiz, daha sonrada 10 yıla yayılan vadeler uygulanacak.

3- ÖĞRENCİLERE BAYRAM HARÇLIĞI

Üniversite öğrencilerine tıpkı emeklilerde olduğu gibi dini bayramlarda, yılda iki kez bayram ikramiyesi verilecek. "Bayram harçlığı" adı altında üniversite öğrencilerine verilecek paranın 1000 TL civarında olması öngörülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.