Ziraat Bankası'nda Emekli Promosyon Ödemeleri DEĞİŞTİ: Emekliye 24 bin TL Ödeme Yapılacak

Ziraat Bankası'nda Emekli Promosyon Ödemeleri DEĞİŞTİ: Emekliye 24 bin TL Ödeme Yapılacak

Ziraat Bankası'nda Emekli Promosyon Ödemeleri DEĞİŞTİ: Emekliye 24 bin TL Ödeme Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilere verilecek banka promosyonlarında artış yapılacağı müjdesini vermesinin ardından Ziraat Bankası da promosyon tutarlarını güncelledi. Buna göre, emekliye 24 bin TL ödeme yapılacak. İşte detaylar…

En düşük emekli maaşı 10 bin TL olan emekli beklediği zam haberini alamamasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da emeklilerin yüzünü bir nebze de olsa güldürmek için yeni bir açıklama yaptı. Kamu bankalarının emekli promosyonlarını artıracağı müjdesini veren Erdoğan, özel bankalardan da aynı hamleyi talep etmişti.

Bunun üzerine Ziraat Bankası, emekli promosyonlarını güncelleyerek emekliye müjdeli haberi verdi.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSYONU 2024

Emekli müşterilerin Ziraat Bankası’ndan alabileceği ödemelerin artırıldığı öğrenildi. Bu ödemeler kapsamında emekliler Ziraat Bankası’nda adeta çifte promosyon alacak. Emekli maaşlarını Ziraat Bankası’na taşıyanların yararlanabilecekleri bu kampanya ile nakit ödemeler yapılıyor.

Öncelikle emeklilere emekli maaş promosyonu çerçevesinde ödemeler yapılıyor. Bu ödemeler de yenilenen son tarife üzerinden gerçekleştiriliyor. Emekliler Ziraat Bankası’ndan şu maaş promosyonlarını alabiliyorlar:

-10 bin liraya kadar emekli maaşı olanlara 5 bin TL,
-10 bin TL ile 15 bin TL arasında emekli maaşı olanlara 8 bin TL,
-15 bin TL ile 20 bin TL arasında emekli maaşı olanlara 10 bin TL,
-20 bin TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12 bin TL

EMEKLİ MİNİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Ziraat Bankası’nın emekli paketinde maaş promosyonunun ardından emekli müşterilere mini ihtiyaç kredisi fırsatı veriliyor. Bu kapsamda, emekli müşterilere aldıkları maaş promosyonu kadar ihtiyaç kredisi veriliyor. 36 ay vadeli olan bu ihtiyaç kredisi ile beraber geri ödemeler de kolayca yapılıyor. Emeklilerin bankaya yatacak olan maaşından tahsil edilecek küçük taksitler halinde emeklilerin kredi borcu 3 yılda geri ödeniyor. Bu çerçevede emekli müşteriler 12 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi çekiyorlar. Ancak daha yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen emekli maaş müşterilerine o olanak da tanınıyor ve tercih tamamen müşterilere bırakılıyor.

Emekli paketi çerçevesinde Ziraat Bankası’nın emekli müşterileri 12 bin TL maaş promosyonunun yanında kullanacakları 12 bin TL de mini ihtiyaç kredisi ile hesaplarına toplamda 24 bin TL para yatmasını sağlayabiliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.