Ziraat Bankası'ından Bankkart'ı olanlara müjdeli haber! Mobilden başvurun hemen geri ödemesiz 1.000 TL hediye verilecek

Ziraat Bankası'ından Bankkart'ı olanlara müjdeli haber! Mobilden başvurun hemen geri ödemesiz 1.000 TL hediye verilecek

Ziraat Bankası'ından Bankkart'ı olanlara müjdeli haber! Mobilden başvurun hemen geri ödemesiz 1.000 TL hediye verilecek

Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla peş peşe kampanya duyurusu yapmaya devam ediyor. Müşteri kitlesini genişletmek isteyen bankalar resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusu yapmaya devam ederken Ziraat Bankası kampanyaları oldukça dikkat çekti. 

Ziraat Bankası müşterilerine özel kampanyalarını duyurmaya devam ederken 1000 TL hediye kampanyası oldukça dikkat çekti. Bankalar müşteri memnuniyetini sağlamak amacıyla peş peşe kampanya duyurusu yapmaya devam ediyor. Müşteri kitlesini genişletmek isteyen bankalar resmi internet sitesi üzerinden kampanya duyurusu yapmaya devam ederken Ziraat Bankası kampanyaları oldukça dikkat çekti. 

Ziraat Bankası son dakika kampanya duyurusu ile gündeme geldi. Ziraat Bankası tarafından gerekli şartları yerine getiren vatandaşlara 1000 TL hediye edileceği açıklanırken kampanya bankanın resmi internet sitesi üzerinden de duyuruldu. 

Kampanyadan yararlanmak isteyenler belirtilen şartları taşıması gerekiyor. 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak kampanyada müşterilerin farklı günlerde ve tek seferde alışveriş yapması gerektiği belirtildi. 

Ziraat Bankası, web sitesi üzerinden yaptığı açıklamasında giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerinden toplam 1000 TL Bankkart TL verecek. 1 Nisan tarihinde başlayan kampanya 30 Nisan tarihine kadar devam edeceği duyuruldu. 

Banka tarafından kampanya ile ilgili yapılan resmi açıklamada “Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir” denildi. 

Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların yerine getirmesi gereken koşullar şöyle sıralandı;

Kampanya 1-30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir.
Kampanyaya Bankkart Mobil'den veya bankkart.com.tr'den katılabilirsiniz.
Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir.
Kampanya dönemi içerisinde Bankkart'ınız ile giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 2.500 TL - 4.999 TL arasındaki alışverişinize 250 TL, her 5.000 TL ve üzeri alışverişinize 500 TL, toplam 1.000 TL Bankkart Lira verilecektir.
Ana faaliyeti giyim ve ayakkabı sektörü olmayan eticaret ve fiziki üye işyerlerinden yapılacak giyim ve ayakkabı alışverişleri kampanyaya dahil değildir.
Kampanya Bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.