Son Dakika Açıklama Yapıldı! Özel ve Kamu Bankalarından 10.000 TL Para Ödenecek...

Son Dakika Açıklama Yapıldı! Özel ve Kamu Bankalarından 10.000 TL Para Ödenecek...

Özel ve kamu bankalarından müjde geldi. Emekli, çalışan ve memura özel olarak kredi kampanyaları açıklanıyor. İşte tüm detaylar...

Türkiye'de özel ve kamu bankaların emekli, çalışan ve memura özel kredi kampanyaları açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise Ziraat Bankası, TEB ve Akbank’tan vatandaşların erişebilecekleri hızlı bir bayram kredisi de resmen duyuruldu.

Başvuru yapan herkese 10.000 TL öğleden sonra hesaplarına yatırılacak. Buna konuya göre kamu bankalarından ve özel bankalardan bayram kredisi olarak düşük faizli ve özel kampanyalı kredi desteği resmen açıklandı.

Ziraat Bankası Bayram Kredisi Nasıl Alınır?

Ziraat Bankası’ndan 10.000 lira ihtiyaç kredisi kampanyası 36 ay vadeli olarak yüzde 1,79 faiz oranı ile sağlanıyor.

Vatandaşlar bankadan 407,45 TL ödeme ile 36 aylık dönemde krediyi kapatma imkanı sunulacak. Bankadan kredi başvurusu ile anında öğlene dek en geç öğleden sonra ödemeler hesaplara aktarılacak.

Akbank Bayram Kredisi Nasıl Alınır?

Akbank’tan gelen duyuruya göre, "Nerede olursan ol kredin anında hesabında" sloganı ile vatandaşlara hızlı kredi çekebilecekleri açıklandı. İşte, bankanı sunmuş olduğu krediye dair tüm detaylar…

Akbank direkt kredi ile 10 bin TL'lik bir tutar ile sigortalı 36 ay vade için vatandaşların aylık 447,84 TL ödeme yaparak bayram kredisi sağlıyor.

TEB Bayram Kredisi Nasıl Alınır?

Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) vatandaşa özel bir bayram kredisi desteği sağladı. Gelen açıklamada, "Tüm ihtiyaçların için CEPTETEB’in avantajlı faiz oranlarıyla 70.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine, yerinden bile kalkmadan görüntülü görüşme ile başvurabilirsin. Sen de hemen görüntülü görüşme ile CEPTETEB’li olabilir, CEPTETEB Mobil’i yükleyerek işlemlerini rahatça gerçekleştirebilirsin." Sözleri kullanıldı.

TEB’den 36 aylık 10 bin TL ihtiyaç kredisi almak için geri ödenecek tutar 15.579,80 TL olarak hesaplanırken aylık 432,77 TL ödemeli, tahsis Ücreti (BSMV Dahil) ise 55,00 TL, sigorta primi de 321,38 TL olarak belirlendi. Kredinin efektif yıllık faiz oranı ise %37,0454 oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.