QNB Finansbank nakit ihtiyacı olanlara 45.000 TL dağıtıyor! QNB Finansbank'dan 45 bin TL ödeme detayları

QNB Finansbank nakit ihtiyacı olanlara 45.000 TL dağıtıyor! QNB Finansbank'dan 45 bin TL ödeme detayları

QNB Finansbank nakit ihtiyacı olanlara 45.000 TL dağıtıyor! QNB Finansbank'dan 45 bin TL ödeme detayları

QNB Finansbank müşterilerine güzel haberi verdi! Düşük taksitle ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

QNB FİNANSBANK 45 BİN TL KAMPANYASI

Son dönemlerde nakit ihtiyacı olan müşteriler bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. QNB Finansbank tarafından yapılan son duyurulara göre müşterilerine 45 bin TL’ye varan ödeme yapılacak. Kampanyadan faydalanmak için 5030 numarasına kimlik numaranızı kısa mesaj atarak başvurunuzu oluşturabilirsiniz. 

Nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için hızlı şekilde başvuru yaparak onay alabilirsiniz ve uygun geri ödeme planlarıyla rahatlıkla ödeme yapabilirsiniz. QNB Finansbank tarafından başlatılan kredi kampanyasından faydalanmak için başvurularınızı hemen oluşturun ve nakit ihtiyaçlarınızı anında karşılayın! 

QNB Finansbank 44 bin lira kredi başvurusu nasıl yapılır? 

Nakit ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kampanya başlatana QNB Finansbank, hızlı ve pratik bir çözüm daha sundu. Acil nakit ihtiyaçlar için QNB Finansbank’ta hesabı olanlara 44 bin lira limitli kredi verileceği duyuruldu. Bu kapsamda başvuruların da SMS üzerinden yapılacağı öğrenildi. 

QNB Finansbank’tan 44 bin TL kredi çekmek isteyenler, TC kimlik numarasını 5030 numarasına mesaj atarak başvuru yapabilecekler. Başvurunun sonucu ise anında SMS olarak bildirileceğinden, krediyi hızla kullanmak da mümkün olacak. 

QNB Finansbank hesabı nasıl açılır? 

QNB Finansbank hesabı olmayanlar, herhangi bir QNB şubesinden TC kimlik kartları ile anında hesap açabilirler. Ancak sıra beklemeyen ya da şubeye gitmek istemeyenler, aynı zamanda mobil uygulama ve internet bankacılığı ile de hesap açabilirler. Bunun için ise App Store ya da Google Play üzerinden QNB Finansbank mobil uygulamasını indirmek yeterli olacaktır. Ayrıca yine QNB’nin resmi internet sitesi üzerinden de hesap açılabilmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.