QNB Finansbank geceyarısı DUYURDU: 500.000 TL konut kredisi kaç ay vadeli veriyor?

QNB Finansbank geceyarısı DUYURDU: 500.000 TL konut kredisi kaç ay vadeli veriyor?

QNB Finansbank geceyarısı DUYURDU: 500.000 TL konut kredisi kaç ay vadeli veriyor?

QNB Finansbank müşterileri için 180 ay vadeli konut kredisi kampanyası açıklandı. 500.000 TL konut kredisinin aylık taksiti ne kadar?

Yeni bir ev satın alma hayali kuranlar için oldukça kritik bir dönem yaşanıyor. Konut fiyatları alım gücünü zorlarken konut kredisi maliyetlerindeki yükseklik de kafa karıştırıyor. Konut fiyatlarının artmaya devam edeceği ve kredi maliyetlerinde de yükseliş ivmesinin süreceği endişeleri ile konut ihtiyacı olanlar bir an önce ev satın alabilmek için seferber oluyorlar. Bu durumda konut kredisi maliyetleri araştırılırken ev satın alma tercihleri de değişti.

2. EL KONUTLARIN YILDIZI PARLADI

Ev satın alırken yüksek fiyatlardan dolayı taleplerde 2. el konutların yıldızı parladı. İnsanlar bu evleri çok daha uygun koşullarda satın alabiliyorlar. Sadece daha düşük fiyatlı oldukları için değil farklı ödeme imkanları 2. el konutlar için geçerli olabiliyor. İnsanlar araçlarını ev ile takasa sokup ödemeleri gereken tutarı düşürebiliyorlar. Bu şekilde çok yüksek limitli konut kredilerine de ihtiyaç kalmıyor. Birikimler de bir araya toplandığında ev satın alabilmek için 500.000 TL tutarında bile konut kredisi yeterli olabiliyor.

QNB FİNANSBANK KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

QNB Finansbank müşterileri için çok özel bir konut kredisi kampanyası açıklandı. Müşteriler bu kredi imkanını değerlendirmeye aldıklarında 180 aya kadar vade gibi bir fırsattan da yararlanabiliyorlar. Böylece konut kredisinin aylık ödenmesi gereken taksit tutarı bir miktar aşağıya çekiliyor. Bu şekilde konut kredisi desteği ile ev satın alma imkanını QNB Finansbank müşterileri kullanabiliyorlar.

500.000 TL KONUT KREDİSİ MALİYET HESAPLAMASI

QNB Finansbank'tan konut kredisi çekecek olan müşterilerin karşılaşacakları maliyetler açıklandı. Buna göre müşteriler aylık yüzde 4,52 oranında faiz ile konut kredisi çekebiliyorlar. 180 ay vadeli 500.000 TL konut kredisi çekilmesi halinde müşterilerin ödemeleri gereken aylık taksit tutarı 22.607 TL olarak hesaplanıyor. Bu konut kredisinin toplam maliyeti ise 4 Milyon TL'yi buluyor. Bu toplam maliyet müşterilerin 15 yıl içerisinde ödemeleri gereken tutarı ifade ediyor.

adsdbdnfrtyt4egsfdgnherwe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.