İş Bankası, ING ve Akbank Arasında Promosyon Yarışı Kızıştı! 12-18-35 Bin 750 TL Promosyon Verilecek!

İş Bankası, ING ve Akbank Arasında Promosyon Yarışı Kızıştı! 12-18-35 Bin 750 TL Promosyon Verilecek!

İş Bankası, ING ve Akbank Arasında Promosyon Yarışı Kızıştı! 12-18-35 Bin 750 TL Promosyon Verilecek!

İş Bankası ve ING emeklilere ödenecek promosyon tutarınca güncellemeye gitti. Bu kapsamda, ING 18 bin TL ve İş Bankası 12 bin TL promosyon ödemesi yapacak. Ayrıca, Akbank da çalışanlara 35 bin 750 TL ödeyecek. İşte detaylar…

En düşük emekli maaşının 10 bin TL’de kalmasının ardından emekli promosyonları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu bankalarına emekli promosyonlarını artırması talimatını verirken, aynı güncellemeyi özel bankalardan da beklediğini açıkladı. Bunun üzerine başta Ziraat Bankası ve Vakıfbank gibi kamu bankaları olmak üzere birçok özel banka da emekli promosyonlarını güncellemeye başladı.

Bu kapsamda, İş Bankası ve ING de emekli promosyonlarını güncelleyerek emeklilere yüksek promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

ING PROMOSYON ÖDEMESİ 2024

Emekli maaşını ING Bank'a taşıyanlar vadesiz hesaplarına bağlı verecekleri otomatik fatura talimatlarına 3 bin liraya kadar ek nakit promosyon kazanırken toplamda ise 18 bin TL nakit promosyondan yararlanabilecek. Emekliler, e-Devlet üzerinden ya da banka şubelerine gidilerek maaşını ING'ye taşıyabilecek. Yeni emekliler ve EYT üzerinden emekli olanlarda aynı şekilde promosyon ödemelerinden faydalanabilecek.

İŞ BANKASI PROMOSYON ÖDEMESİ 2024

İş Bankası üzerinden SGK emeklilerine 12 bin liraya kadar nakit promosyon ödemesi yapılırken 28 Mart-30 Nisan 2024 tarihleri aralığında ilk emekli maaş ödemesi için tercihini İş Bankası'ndan yana kullananlar promosyon ödemesine hak kazanacak. Promosyon ödemesinden yararlanmak için emekli maaşını İş Bankası'na taşımak ve 28 Mart - 30 Nisan 2024 tarihleri aralığında internet ya da şubeden işlemlerin tamamlanması gerekecek.

AKBANK PROMOSYON ÖDEMESİ 2024

Öte yandan, Yalova Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen ihaleye katılan bankalar arasında Akbank en yüksek tutar ile kazanan banka oldu. Bu kapsamda, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine Akbank tarafından 35 bin 750 TL promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.