İş Bankası 00:00'da REKOR promosyonu DUYURDU! 28.000 TL 3 gün içinde tüm hesabına paralar yatacak

İş Bankası 00:00'da REKOR promosyonu DUYURDU! 28.000 TL 3 gün içinde tüm hesabına paralar yatacak

İş Bankası 00:00'da REKOR promosyonu DUYURDU! 28.000 TL 3 gün içinde tüm hesabına paralar yatacak

Promosyon ile alakalı gelişmeler yakından takip ediliyor. Gün gün açıklamalar gerek emekliyi gerekse de çalışanı ayağa kaldırıyor

Promosyonlar konusunda dev adımlar atılmaya devam ediyor. Emekli promosyonlarında kamu bankaları tarafından sağlanan artırım kararı özel bankaları da kapsarken, özel bankalar da SGK ile anlaşması çerçevesinde promosyon tutarlarını güncellemeye devam ediyor. Özellikle de sunulan promosyona ek olarak kampanyalar dikkat çekebiliyor. Otomatik ödeme talimatı, faizsiz kredi desteği ya da kredi kartı kampanyaları, emeklinin promosyona ek olarak sağlayabildiği destek olarak açıklanırken, toplamda ek promosyonlar ile birlikte tutarlar 20 bin liraya kadar ulaşabiliyor. Bankalar emekliye sağladığı desteklere ek olarak çalışan promosyonu konusunda da cömert rakamlar dahil oluyor. Özellikle de son zamanlarda çalışan promosyonu şampiyonu olarak anılan İş Bankası son dakika alınan bir kararında çalışana 28.000 TL ödeme yapacak. 

MAAŞ PROMOSYONU

Bankalar için maaş bankası olmanın önemi bir ayrı. Gerek şirket gerekse de kamu çalışanlarının maaşları bir kaç gün önceden bankaya aktarılırken, banka bu aktarma sürecinde maaş düzenlemesine istinaden ödenen maaşları işliyor. Fırsattan gerek emekliye gerekse de çalışana ödül verilen ödeme ise promosyon olarak biliniyor.

KEŞAN BELEDİYESİ PROMOSYONU

31 Mart yerel seçim öncesinde maaş zamları gündemden düşmek bilmezken, ardı arkası kesilmeyen zam açıklamaları yavaş yavaş durulmaya başladı. Ancak Belediyeler için şimdi de promosyon süreci başlamış bulunuyor. Bu süreç için bankalar ile kurum arasında yapılan ihalede en çok ödeme yapan banka kazanan banka olurken, ödemeler ise hemen ilk maaşlarda hesaplara aktarılabiliyor. 

Geçtiğimiz gün ihaleye varılan bir bankada İş Bankası olarak karşımıza çıkmış bulunuyor. Keşan Belediyesi personel için düzenlenen ihalede en yüksek rakamı veren banka İş Bankası olurken, bu kapsamda 28 bin lira ödeme hesaplara aktarılacak. Konu ile alakalı Keşan Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ''Keşan Belediyesi Personel Limited Şirketimiz ile İş Bankası arasında maaş promosyon anlaşmamızı imzaladık. Sözleşme ile çalışanlarımız 3 yıllık anlaşma karşılığında 28 bin lira tutarında promosyon alacaklar. '' denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.