Halkbank Müşterisi Olanlar Müjde! Bankadan Anında Beşyüz Lira Ödeme Verilecek...

Halkbank Müşterisi Olanlar Müjde! Bankadan Anında Beşyüz Lira Ödeme Verilecek...

Halkbank'tan kaçırılmayacak kampanya! Halkbank müşterileri harcarken kazanıyor. Yaptığınız o alışverişlerden 500 TL'lik hediye kazanabilirsiniz. İşte Halkbank kampanya detayları…

Mart ayı ile birlikte bankaların yeni kampanyaları da gündemdeki yerini koruyor. Halkbank müşterilere özel yaptı kampanyasının detaylarını paylaştı. Halkbank resmi internet adresi üzerinden yaptığı açıklama kapsamında müşterilere 500 TL'lik hediye verileceği duyuruldu. ParafPara fırsatını kaçırmak istemeyen müşteriler kampanya detaylarını araştırmaya devam ediyor. İşte Halkbank kampanya detayları…

HALKBANK'TAN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

Halkbank müşterilerine özel 500 TL değerinde ParafPara kazandıran yeni kampanyasını açıkladı. Ekonomik zorluklarla baş etmeye çalışan vatandaşlar bankaların kampanya açıklamalarında yakından takip ediyor. Halkbank tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında Paraf ticari kredi kartı ile fixbet yapılacak tek seferde 2.000 TL ve üzeri harcamalarda 500 TL ParafPara hediye edilecek.

10 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanyanın 31 Mayıs 2023 tarihine kadar devam ettiği belirtildi. Kampanyaya katılım sağlayan müşteriler kampanya süresince en fazla 500 TL para puan kazanabilir. Paraf mobil uygulaması üzerinden hemen katıl butonuna tıklayarak kampanyaya katılım sağlayabilirsiniz. Kampanyaya katılım sağladıktan sonra yapılan harcamalar kampanya kapsamında yer almaktadır. Kampanyaya katılım sağlamadan önceki alışverişler ise geçerli sayılmayacak.

HANGİ HARCAMALAR DAHİL OLACAK?

Halkbank tarafından yapılan açıklama kapsamında seyahat, havayolu ve konaklama kategorisinde yapılan harcamaların kampanya dahilinde yer aldığı aktarıldı. Kampanya süresince 2.000 TL ve üzeri harcamalarda kampanyaya dahil edilecek. Kampanya kapsamında ticari POS üzerinden yapılan harcamalar ile ticari kredi kartı ile yapılan harcamalarda kampanyaya dahil edildi. Kampanya hakkında detaylı bilgi almak isteyen kişiler Halkbank resmi internet adresi üzerinden detayları öğrenebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.