Emekli Olanlar Müjde! Resmi Gazete'de Yayınlandı! 14.000 TL Ödeme İçin Detaylar...

Emekli Olanlar Müjde! Resmi Gazete'de Yayınlandı! 14.000 TL Ödeme İçin Detaylar...

Emekli maaşını bu bankadan alan müşterilere 14.000 TL'ye varan ödeme verileceği duyuruldu. İşte konuya dair tüm detaylar...

Emekli maaşı alan vatandaşlara, aylık kredi almak için 36 ay vade ile ödemeler yapılacağını açıkladı. Emekli olanlara 36 ay vade imkanına kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorlarsa, uygun faizler ile kredi ödemeleri alabilecekler. Emekli maaş hesabınızdan başvurunuzu tamamlayarak, kredi alabileceğiniz kampanyalara katılım sağlayarak kamu bankaları ile beraber özel bankalar da kampanyalar ile destek vermektedir.

14.000 TL ödeme verecek olanlara, kamu bankaları, özel bankalar maaş bankanız olmalıdır. İşte tüm detaylar...

Ziraat ve Diğer Kamu Bankalarından Ödeme Yapılacak...

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan emekli maaşı alanlara internet bankacılığına girmeleri ile 14.000 TL'ye kadar başvuru yapabilir ve nakit kullanabilirler. Kamu bankalarından özellikle daha önce kredi ve kredi kartı kullanmış olmaları halinde düşük faizli kredi ödemesi alabilirler. Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan daha önce kredi almayanlar, yüksek limitli kredi başvurusunu da yapabiliyorlar.

Garanti Bankası'ndan 14.000 TL Emekli Ödemesi Yapılacak...

Garanti Bankası'ndan emekli maaşı alan vatandaşlara nakit ihtiyacı durumunda, işlemlerini yaparak bankanın müşterisi olması ile Garanti Mobil uygulamasını kullanarak 14.000 TL ödeme için başvuru işlemi yapabilirler. 7/24 sağlanacak olan bu kampanyalardan faydalanacak olan kişiler, mobilden diledikleri an ödeme alabilmekteler. Garanti Bankası şubelerine gidip işlemlerinizi yapabilirsiniz. Bireysel müşteri temsilcisinden kredi almak için sizlere verilecek olan kredi başvuru formunu doldurmanız halinde 36 ay vadeli kredi için başvuru yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.