Akbank Duyurdu: Müşterisi Olan Kişilere Faizsiz 25 Bin Lira Destek Sağlanacak...

Akbank Duyurdu: Müşterisi Olan Kişilere Faizsiz 25 Bin Lira Destek Sağlanacak...

Acil nakit ihtiyacına bankalardan ihtiyaç kredisi çekerek çözüm bulmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Bu bankanın mobil uygulamasından hesap başvurusunda bulunanlara ihtiyaç ve nakit avans kredilerinde toplam 25 bin TL verilecek...

Son dönemde bankaların yeni müşteri kazanmak için yapmış olduğu kampanyalar büyük ilgi görüyor. Özellikle acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, bankalara başvuru yapıp hesap açarak karşılığında nakit desteği alabiliyor. İhtiyaç kredisini bütçesine en uygun koşullarda çekmek isteyenler için faizsiz kredi fırsatı gündeme geldi.

Türkiye bankacılık sektörünün en köklü ve güvenilir markalarından Akbank yüzde 0 faizli toplam 25 bin TL kredi kampanyasını duyurdu. Bankanın kurumsal internet sitesinden yapılan duyuru acil nakit ihtiyacı olanlardan büyük ilgi gördü. Faizsiz kredi fırsatını kaçırmak istemeyenler Akbank’ın 25 bin TL yüzde 0 faizli ihtiyaç ve taksitli nakit avans kredisi kampanyasına başvuruyor.

AKBANK YÜZDE 0 FAİZLİ 25 BİN TL KREDİ KAMPANYASI

Türkiye’de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Akbank bombayı patlattı. Akbank’ın resmi web sitesindeki duyuruya göre mobilden Akbanklı olanlara toplam yüzde 25 bin TL faizsiz kredi verilecek. Kampanya kapsamında 10 bin TL 12 ay vadeli ihtiyaç kredisi ve 15 bin TL 6 ay vadeli taksitli avansı yüzde 0 faiz oranıyla kullanma imkanı sunuluyor.

AKBANK FAİZSİZ 10 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ

Akbank mobil uygulamasını indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayan müşteriler bu kampanyadan yararlanabilecek. Mobilden Akbanklı olan yeni müşteriler, hesap açtıktan sonra 10 gün içinde hayat sigortalı ve yüzde 0 faizli ihtiyaç kredisine başvuru yapabilir.

AKBANK FAİZSİZ 15 BİN TL TAKSİTLİ NAKİT AVANS

Aynı şekilde mobil uygulamayı indirip uzaktan Akbanklı olan müşteriler,

Kampanyadan 1.05.2022 – 31.05.2023 tarihleri arasında Akbank Mobil'i indirip "Akbanklı olmak istiyorum" butonu üzerinden ilerleyerek uzaktan Akbanklı olma sürecini ilk defa tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabilir.
Yukarıda belirtilen tarihler arasında yeni Akbanklı olanların; ilk kez asıl Axess veya Wings karta başvurmaları ve 23.06.2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması gerekmektedir.
23.06.2023 tarihine kadar başvurusu onaylanan Akbanklılar, taksitli avans limitleri doğrultusunda kampanyadan 30.06.2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.