Akaryakıta Gece İndirimi! Bugün 1 Litre Benzin, Motorin ve LPG Kaç Lira? İşte Pompa Fiyatları...

Akaryakıta Gece İndirimi! Bugün 1 Litre Benzin, Motorin ve LPG Kaç Lira? İşte Pompa Fiyatları...

Akaryakıt fiyatlarında flaş gelişme! Benzin ve motorine gelen zamlar sonrası araç sahiplerinin yüzünü güldürecek haber geldi. Brent petrolün 76 dolara kadar düşmesinin ardından son dakika indirim haberi paylaşıldı. Aracına akaryakıt alacaklar dikkat! Akaryakıt fiyatlarında bayram ettiren indirim. Fiyat tarifesi o tarihten itibaren değişiyor. İşte 23 Mayıs 2023 Salı günü güncel benzin ve motorin

Brent petrol varil fiyatının 76 dolara kadar düşmesinin ardından akaryakıt fiyatları sürücüler tarafından araştırılmaya başlandı. Araç sahipleri 'Akaryakıt fiyatlarında indirim ya da zam haberi var mı? Benzin ve motorine indirim geldi mi?' sorularını araştırıyor. Benzin, LPG ve motorin fiyatlarında dev indirim. Son dakika olarak duyurdular. Sürücüler bu indirimle bayram edecek! Fiyat tarifesi o tarihten itibaren değişiyor. Peki 23 Mayıs 2023 Salı benzin, LPG ve motorin fiyatları ne kadar? İşte il il güncel akaryakıt fiyatları...

AKARYAKIT FİYATLARINDA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİM

Petrol Ofisi'nden sürücüleri bayram ettirecek haber geldi. Petrol Ofisi'nin resmi internet sitesinden yapılan duyuruya göre; farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına, SMS ile kampanyaya katılarak 50 TL, Juzdan’dan kampanyaya katılarak 60 TL chip-para kazanılacağı paylaşıldı. Biriken puanlar ile bir sonraki yakıt alımında kullanılarak 60 TL indirim uygulanacağı belirtildi.

Kampanya 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında Axess üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında geçerli olacak. Kampanyaya katılmak için ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin; Juzdan Uygulamasından “Hemen Katıl”a tıklayarak veya Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “PO “ yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerektiği ifade edildi.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri ilk harcama kampanyaya dahildir. Kampanya kapsamında işlemlerin Axess üye işyeri Petrol Ofisi istasyonlarındaki Akbank Axess POS terminalinden yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Free, Wings, Wings Business, Akbank kart, Akbank kart Business, Axess KOBİ asıl ve bu kartlara bağlı ek kart sahipleri faydalanabilecektir. Bank’O Card Axess kartları kampanyaya dahil değildir. Tüzel müşteriler Juzdan uygulamasını kullanamadıkları için kampanyaya 4566’ya SMS göndererek katılabilir ve en fazla 50 TL chip-para kazanabilirler.

Tüzel müşterilerin tüm ticari kredi kartlarıyla kampanyaya dahil olabilmeleri için firma yetkilisinin banka sistemine kayıtlı cep telefonundan SMS ile kayıt olunması gerekmektedir. Şahıs şirketi sahipleri; bireysel ve ticari kartlarıyla Juzdan üzerinden kampanyaya katılabileceklerdir. Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl ve ek kartları ile yapacağı harcamalardan kampanyaya Juzdan ile kayıt olması halinde bir defa ve en fazla 60 TL, SMS ile kayıt olması halinde ise en fazla 50 TL chip-para kazanabilecektir.

23 MAYIS 2023 SALI GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.52 TL
İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 19.33 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası'nda 10.25 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 20.57 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 19.39 TL
İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası'nda 10.52 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 20.16 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 19.75 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı: 10.45 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 20.14 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 19.84 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı: 11,04TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.