İş Bankası onaylandı! Dikkat 3.000 TL hediye verilecek: Mobilden paranız hemen için hemen başvurun

İş Bankası onaylandı! Dikkat 3.000 TL hediye verilecek: Mobilden paranız hemen için hemen başvurun

İş Bankası onaylandı! Dikkat 3.000 TL hediye verilecek: Mobilden paranız hemen için hemen başvurun

Ekonomik sıkıntılarımız ardından, İş Bankası vatandaşlara güzel haberi verdi. Çoğu vatandaşın bu zor günlerde işine yarayacak bu para resmen ilaç gibi gelecek. Tüm detaylar haberimizde…

İş Bankası adını sıklıkla duyurmaktadır. Bu seferde vatandaşları maddi sıkıntılarından kurtaracak. Bu güzel fırsat sayesinde çoğu kişi çok sevinecek.

İş Bankasının sunduğu 3000bin TL Maxi puan kampanyası

1 nisan tarihleri arasında başlayan ve 30 nisana kadar devam eden 3000bin TL Maxi puan kampanyası İş bankası tarafından yayımlandı. Söz konusu olan kampanyanın başlaması ile kampanyadan kimlerin yararlanabileceği İş bankasının resmi sitesinden tekrar yayımlanmış bulunmaktadır.

Bu çerçeveden ise, kimlerin bu kampanyadan faydalanabileceği ve yapılması gerekenler İş bankasının resmi sitesinden paylaşılmış bulunmakta.

3000 TL Maxi puan kampanyasından faydalananlar

İş bankası tarafından duyurulan kampanya sonrası, kimlerin nasıl yararlanacağı merak konusu olmuştur. Açıklamasına göre, 1 ila 30 nisan tarihleri arası yayımlanan bu kampanyadan, ilk kez İş bankası bireysel kredi kartlarına başvuruda bulunanlar, 10 mayıs tarihlerine kadar tek seferde veya farklı günlerde 3000bin TL alışverişlerine 300tl, toplamda ise, 3000tl Maxi puan elde edebileceklerdir.

Özellikle bireysel kredi kartları sayesinde, Maximiles, Maximiles select, Mercedescart, kampanyaya dahil edilmişken fırsattan yararlanmak için kart başvurusundan önce veya sonra İşcep yada Maximum mobil uygulamalarından kampanya katıl bütanına tıklayarak dahil olabilirler.

2024 İş Bankası güncel olan kampanyalar

Nisan ayının girmesi ile beraber başlayan ve son günlerine kadar devam edecek olan 3000bin TL Maxi puan sunulurken, İş bankası müşterilerine veya yeni müşteri olacaklara her türlü sektörde yapacakları alışveriş çerçevesince sunulacak indirimleri ve Maxi puan kampanyaları merak edilmektedir.

İş Bankası geçtiğimiz aylarda da sürekli olarak bu şekilde güzel kampanyalar sunmuştur. Hala da müthiş kampanyalar sunmaya devam etmektedir. Sizler de İş bankasının sunacağı indirimlerden Maxi puanlardan faydalanmak istiyorsanız eğer, İş bankasının kendi resmi internet sitesinden detaylara rahatlıkla erişebilirsiniz.

İş Bankası resmi internet sitesinden her ay düzenli kampanyaları paylaşmaktadır. Çoğu müşterisine güzel fırsatlar sunmaya devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.