Tarım Kredi Marketlerde Son Dakika İndirim Müjdesi Geldi! 5 Kg Şeker, 5 Lt Ayçiçekyağı, 30'lu Yumurtanın Kolisi Ne Kadar?

Tarım Kredi Marketlerde Son Dakika İndirim Müjdesi Geldi! 5 Kg Şeker, 5 Lt Ayçiçekyağı, 30'lu Yumurtanın Kolisi Ne Kadar?

Ramazan Bayramı yaklaşırken, zincir marketler de indirim kampanyalarını duyurmaya başladı. Tarım Kredi Kooperatif Marketler de en çok indirimin yapıldığı marketler arasında yer alıyor ve bu hafta bomba gibi bir giriş yaptı.

Temel gıda ve temizlik ürünlerinde bayrama özel indirimler uygulandı. Yayımlanan aktüel ürünler kataloğuna göre zeytinyağı 109 TL'ye, 30'lu yumurta 69.50'ye, ovma teli 4'lü 12.90'a satışa sunuldu. Tarım Kredi Kooperatif Marketler'in 8-23 Nisan fiyat listesinde, raflara inen yeni ürünler de bulunuyor.

Ramazan Bayramı yaklaşırken, zincir marketler de indirim kampanyalarını duyurmaya başladı. Tarım Kredi Kooperatif Marketler de en çok indirimin yapıldığı marketler arasında yer alıyor ve bu hafta bomba gibi bir giriş yaptı. Temel gıda ve temizlik ürünlerinde bayrama özel indirimler uygulandı. Yayımlanan aktüel ürünler kataloğuna göre zeytinyağı 109 TL'ye, 30'lu yumurta 69.50'ye, ovma teli 4'lü 12.90'a satışa sunuldu. Tarım Kredi Kooperatif Marketler'in 8-23 Nisan fiyat listesinde, raflara inen yeni ürünler de bulunuyor.

Kooperatif Marketlerde, 7 Nisan 2023 Ramazan Bayramı için indirimler başlattı. 61 farklı üründe büyük indirimler sunan marketler zinciri, aylık aktüel ürün kataloğunda da yer alıyor. Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla yeni bir katalog yayınlayan Tarım Kredi Kooperatif Marketler, birçok ihtiyaç ve temizlik malzemesi ile büyük fırsatlar sunuyor. Kooperatif Marketlerde bu hafta hangi ürünler indirimde?

  • TMO marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 135 TL
  • Desten marka 5 kilogram toz şeker 105 TL
  • Tarım Kredi marka zeytinyağı 99 TL
  • Nora ve Özde marka buğday unu 47.90 TL'den satışa çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.