Opel DUYURDU: Opel'in Mokka Elektrik modelinde 474 bin lira indirimli satış!

Opel DUYURDU: Opel'in Mokka Elektrik modelinde 474 bin lira indirimli satış!

Opel DUYURDU: Opel'in Mokka Elektrik modelinde 474 bin lira indirimli satış!

Opel'in Mokka Elektrik modeli, İngiltere pazarında küçük elektrikli SUV'ların fiyat etiketini oldukça çekici hale getiren Griffin adında yeni bir giriş seviyesi donanım paketiyle yenilendi.

Opel Mokka İngiltere'de üç farklı donanım paketiyle sunuluyordu: Design, GS ve Ultimate. İngiltere'de Opel Mokka Elektrik'in fiyatları şu şekildeydi: Design 36,610 sterlin, GS 38,985 sterlin ve Ultimate ise 41,295 sterlin. Türkiye'de ise sadece Ultimate seviyesinde olan Opel Mokka Elektrik, 1,553,900 TL'den satışa sunuluyor. Yeni Opel Mokka Elektrik Griffin ise modelin fiyatını oldukça düşürerek dikkat çekiyor.

NE ZAMAN SATIŞA SUNULACAK?

Mokka Elektrik Griffin'in, İngiltere'de haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan ilk teslimatlar öncesinde 17 Nisan'dan itibaren sipariş edilebileceği duyuruldu.

336 KİLOMETRELİK MENZİL!

2023 model yılında tanıtılan Mokka Electric Griffin, artık daha küçük bir 50 kWh batarya ile donatılmış durumda. Bu güncellemeyle aracın menzili 336 kilometreye kadar çıkıyor.

OPEL MOKKA GRIFFIN ÖZELLİKLERİ

Mokka Elektrik Griffin, ana şirket Stellantis'in tamamen elektrikli birçok aracında kullanılan 136 beygir gücündeki öne monte edilmiş elektrik motorunu benimsemektedir. Ayrıca, Türkiye'de satışa sunulan mevcut modelde de bu motor kullanılmaktadır. Özellikle, Mokka Elektrik Griffin, 30 dakika içinde yüzde 0 ila 80 oranında şarj edilebilen 100 kW hızlı şarj özelliğine de sahiptir.

OPEL MOKKA GRIFFIN'İN BENZERSİZ TASARIMI

Dışarıdan bakıldığında, diğer Mokka donanım seviyelerinden Griffin'i ayıran pek çok farklılık bulunmamakla birlikte, daha düşük bir liste fiyatına sahiptir. Bu farklılıklar arasında renkli arka camlar, kontrast siyah tavan, 17 inç alaşım jantlar ve uzun far destekli LED farlar bulunmaktadır.

OPEL MOKKA GRIFFIN İÇ MEKÂN TASARIMI

İç mekanda, düz tabanlı bir direksiyon simidi ve arka park sensörleriyle desteklenmiş bir arka görüş kamerası bulunmaktadır. Bununla birlikte, Apple CarPlay ve Android Auto gibi özelliklere sahip yedi inçlik bir merkezi dokunmatik ekran ile birlikte yedi inçlik bir sürücü ekranı da mevcuttur. 'Opel Connect' özelliği ise sürücülere şarjı uzaktan planlama ve Mokka'nın kabin sıcaklığını önceden ayarlama gibi imkanlar sunmaktadır.

ŞERİT TAKİP ASİSTANI İLE...

Diğer özellikler arasında ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon simidi, otomatik klima kontrolü, anahtarsız çalıştırma, şerit takip asistanı, trafik işareti tanıma, hız sabitleyici ve yaya algılama özellikli acil frenleme gibi çeşitli sürücü destek sistemleri bulunmaktadır.

HEM NADİR HEM SINIRLI SAYIDA

Opel, Mokka Elektrik Griffin'in "sınırlı sayıda" üretileceğini belirtiyor, ancak tam olarak kaç adet üretileceğine dair bir açıklama yapılmadı. Yeni makyajlı Mokka'nın yakında piyasaya sürülmesi bekleniyor, bu nedenle potansiyel alıcıların yeni Griffin modelini edinmek için hızlı davranmaları gerekebilir.

OPEL MOKKA GRIFFIN FİYATI NE KADAR?

Mokka Elektrik Griffin, Türkiye'de satışa sunulan Ultimate donanım seviyesine göre İngiltere'de %28.575 daha uygun bir fiyatla tüketicilere sunuluyor. Modelin fiyatı 29.495 sterlin olarak duyuruldu. İngiltere'deki Ultimate donanım seviyesiyle arasında ise 11.800 sterlin ya da 474.124 TL'lik bir fark bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.