Dev İndirim Kampanyası Başladı! Ayçiçek Yağı ve Diğer İndirimlerde Büyük Fırsat...

Dev İndirim Kampanyası Başladı! Ayçiçek Yağı ve Diğer İndirimlerde Büyük Fırsat...

Vatandaşın omuzuna yük olan ayçiçek yağında dev indirim o marketten geldi. İşte tüm detaylar...

Son yıllarda sürekli olarak fiyatı artan ayçiçek yağı fiyatları Ramazan Bayramı ile birlikte düşüşe geçti. Rusya ile Ukrayna arasında çıkan savaş sonrasında stoklarda biten ve fahiş fiyatlara satılan ayçiçek yağı geçtiğimiz sene sosyal medyada alay konusu olmuştu. Vatandaşın omuzuna yük olan ayçiçek yağında dev indirim o marketten geldi. İşte tüm detaylar...

AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ AYAĞINIZA GELDİ

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki yükseliş trendi Ramazan Bayramı ile birlikte son buldu. Son yıllarda artan enflasyon ile birlikte fiyatı artan ayçiçek yağı Rusya ile Ukrayna savaşı ile birlikte cep yakmaya başladı.

Vatandaşın belini büken ayçiçek yağı fiyatları günden güne zamlanmaya devam ederken bir indirim haberi de o marketten geldi. İndirim haberlerinin hedefinde olan ayçiçek yağında dev kampanya başladı. Bu fiyattan ayçiçek yağı bulan vatandaşlar 3'er 5'er ayçiçek yağı alıyor. Kampanya detayları paylaşıldı.

REYONLARDA AYÇİÇEK YAĞI BİTMEK ÜZERE

Küresel anlamda yaşanan olaylar ile birlikte her geçen gün fiyatı artan ayçiçek yağı 2023 yılının nisan ayı ile birlikte düşüşe geçti. Pandemi dönemi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki savaştan etkilenen ekonomi ile birlikte uçuşa geçen ayçiçek yağı fiyatları nihayet düştü.

Anpa Gross tarafından yapılan kampanya ile birlikte 5 litre ayçiçek yağının fiyatı 114 liraya kadar geriledi. Litresi 23 TL'ye varan ayçiçek yağı tüketicilerin hedefinde yer aldı. Reyonlarda yer alan indirimli ayçiçek yağı ürünleri kapış kapış gidiyor.

LİTRESİ 23 LİRAYA GERİLEDİ

Anpa Gross market zincirleri tarafından yapılan duyuru ile birlikte ayçiçek yağı fiyatlarında dev bir düşüş gerçekleşti. Bayram Festivali kapsamında yer alan indirim listesindeki ayçiçek yağı indirimi üzerine stoklarda büyük oranda azalma gerçekleşti. Ayçiçek yağı kampanyasında yer alan markalar ve fiyatlar ise şu şekilde;

Yonca marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 114.90 TL
Orkide marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 124.90 TL
Biryağ marka 5 litre ayçiçek yağı 139.90 TL
Yudum marka 5 litre ayçiçek yağı 144.90 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.