Ziraat Bankası  Emekliye Geceyarıs REKOR PROMOSYONU AÇIKLADI: Başvuranlar  24 Bin Parayı Alacak!

Ziraat Bankası Emekliye Geceyarıs REKOR PROMOSYONU AÇIKLADI: Başvuranlar 24 Bin Parayı Alacak!

Ziraat Bankası Emekliye Geceyarıs REKOR PROMOSYONU AÇIKLADI: Başvuranlar 24 Bin Parayı Alacak!

Ziraat Bankası, promosyon ödemesiyle beraber emeklilerin hesabına toplam 24 bin TL yatıracağını açıkladı. Peki, kimler 24 bin TL alacak? İşte ayrıntılar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekliye promosyon ödemesi konusunda kamu bankalarına talimat vermesinin ardından kamu bankalarının emeklilere ödeyeceği promosyon tutarı 8 bin TL ile 12 bin TL aralığına yükseltildi. Bu kapsamda, Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası da emeklilere promosyon ödemesine zam yaptı.

Ziraat Bankası, emekli aylığını bankaya taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalma taahhüdü veren müşterilerinden 10 bin liraya kadar emekli maaşı alan emeklilere 5 bin lira, 10 bin lira ile 15 bin lira aralığında emekli maaşı alan emeklilere 8 bin lira, 15 bin lira ile 20 bin lira aralığında emekli maaşı alan emeklilere 10 bin lira, 20 bin lira ve üstü emekli maaşı alan emeklilere 12 bin lira ödeme yapıyor.

EMEKLİYE 24 BİN TL ÖDEME

Banka, aynı zamanda banka promosyon kampanyasından yararlanan emeklilere mini ihtiyaç kredisi de sağlıyor. Ziraat Bankası, emeklilere 36 ay vadeli 12 bin liraya kadar kredi imkânı sunuyor. Böylece, emekliler iki kampanyayla beraber 24 bin liraya kadar ödemeden faydalanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.