Seyrek Kaşlara Veda Etmenizi Sağlayacak Kaş Gürleştiren 10 Doğal Ürün

Seyrek Kaşlara Veda Etmenizi Sağlayacak Kaş Gürleştiren 10 Doğal Ürün

En çekici bakışlara sahip olmak için dikkate edilen trendlerin arasında gür kaşlar bulunmaktadır. Kaş gürleştiren doğal ürünler sayesinde seyrek kaşlara veda edilebilir.

En çekici bakışlara sahip olmak için dikkate edilen trendlerin arasında gür kaşlar bulunmaktadır. Kaş gürleştiren doğal ürünler sayesinde seyrek kaşlara veda edilebilir.

Kaş gürleştiren doğal ürünler sayesinde dolgun ve gür kaşlara sahip olmak mümkündür. Dolgun ve gür kaşlara sahip olan yüzlerde daha çekici bakışlara sahip olmak mümkün. Dışarıdan doğal olmayan müdahaleleri zararından kaçınmak ve doğal olarak kaşları gürleştirmek için kullanılabilecekler şunlardır;

  1. E Vitamini Yağı

E vitamini kıl kökleri için besleyici bir yapıya sahiptir. Seyrek kaşa sahip olan insanlar gürleştirmek için bu yöntemi kullanabilirler.

  1. Sarımsak

Sarımsak faydası saymakla bitmeyecek bir besindir. Birçok hastalığa da şifa olan bu besin kaşları gürleştirmeye de birebirdir. Sarımsaktan bir diş alıp ezerek kaşlara sürülürse içindeki kükürt bileşeni dolayısıyla kaşlar gürleşecektir.

  1. AloeVera Bitkisi

Antik zamanlarda Mısır’da güzellik sırrı olan bu bitkiden yüzyıllardır faydalanılmaktadır. Ecza-ilaç sektöründe de oldukça kullanım alanı bulunur. Yapısında bulunan bileşenleri dolayısıyla kaşları gürleştirmeye yardımcıbir bitkidir.

  1. Zeytinyağı

Zeytinyağı halk arasında bir şifa ve mucizedir. Birçok yerde sağlığımız için faydalı olan bu yağ içinde E vitamini ve A vitamini de içermektedir.

  1. Soğan Suyu

Soğan suyu yaraları kapama tedavisi için de kullanılır. İçeriğinde oldukça zengin mineral ve besin bulunmaktadır. Bu vitaminler A-E-B vitaminleridir. Mineral olarak ise selenyum ve kükürt içerir.

  1. Badem Yağı

Kıl köklerini besleyen bir yapıya sahiptir. Badem yağı düzenli kullanımla kaşları gürleştirecektir.

  1. Hindistan Cevizi Yağı

Dolgun kaşların bir diğer sırrı da Hindistan cevizi yağı olarak bilinir. Kaşları gürleştirmeye yarayan yağlar arasındadır. Uygularken gece sürüp sabaha bekletmek çok etkilidir.

  1. Süt

Süt faydaları dolayısıyla her zaman tüketim gerektiren bir besindir. Bu besin kaşlar için çok faydalıdır. Bir pamuk ile kaşlara uygulanabilecek süt, seyrek kaş sorununu çözecektir.

  1. Hint Yağı

Cilt, saç ve kaş ve metobolizma için kullanılan hint yağının faydaları çok büyüktür. Düzeni kullanım ile çok etki gösterecektir.

  1. Jojoba Yağı

Sağlıkta kullanılan yağlar arasında en nemlendirici yapıda olandır. Düzenli kullanımda kaşları gürleştirme de etkili olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.