Ziraat Bankası'ndan Müjde Geldi! Hesabı Olan Kişilere 2.500 Lira Ödeme Verilecek...

Ziraat Bankası'ndan Müjde Geldi! Hesabı Olan Kişilere 2.500 Lira Ödeme Verilecek...

Ziraat Bankası'nın Bankkart sahiplerine yönelik duyurusu büyük ilgi gördü. Kampanya kapsamında, TatilBudur'da yapılacak alışverişlere göre müşterilere ödüller verilecek. Bankkart sahipleri, alışveriş tutarına bağlı olarak Bankkart Lira hediye edilecek.

Kampanya detayları müşterilere aktarıldı ve birçok kişinin tatil planlarını kolaylaştırması bekleniyor. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, Bankkart sahipleri kampanyadan faydalanabilecek. TatilBudur'da yapacakları alışverişlerde 12.500 TL ile 17.499 TL arasında olanlar 1000 TL, 17.500 TL ile 24.999 TL arasında olanlar 1.750 TL, 25.000 TL ve üzeri alışveriş yapanlar ise 2.500 TL Bankkart Lira hediyesi kazanabilecekler.

Bu kampanya sayesinde Bankkart sahipleri, tatil harcamalarında önemli bir avantaj elde edebilecekler. Kazanılan Bankkart Lira'lar, başka alışverişlerde kullanılabileceği gibi tatil masraflarını karşılamak için de kullanılabilecek. Ziraat Bankası'nın bu kampanyası, müşterilerin memnuniyetini artırmayı hedefliyor ve tatil planlarını daha ekonomik hale getirmeyi amaçlıyor. Bankkart sahipleri, kampanya süresince avantajlı fırsatlardan yararlanarak bütçelerine katkı sağlayabilecekler.

Kampanya Katılım Koşulları Ve Detayları

Ziraat Bankası, Bankkart sahiplerine özel bir kampanya düzenliyor. Bankkart kredi kartı ya da banka kartı özelliği olan müşteriler, TatilBudur'da yapacakları alışverişlerle Bankkart Lira kazanma fırsatına sahip olacaklar. Kampanya, 1 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Bankkart sahipleri, kampanyaya Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi veya SMS yoluyla katılabilecekler. "TATILBUDUR" yazıp 4757'ye SMS göndermek de kampanyaya katılım için bir seçenek olacak.

Kampanyadan Yararlanmak İçin Katılım Şart

Bankkart Lira kazanmak için alışverişlerin Bankkart POS cihazlarından yapılması gerekiyor. Kazanılan Bankkart Liralar, 7 Haziran 2023 tarihinde yüklenecek ve 10 Temmuz 2023 tarihine kadar kullanılabilecek. Kullanılmayan tutarlar, 11 Temmuz 2023 tarihinde geri alınacak. Kampanya, müşteri bazında geçerli olup her müşteri yalnızca bir kez ödül kazanabilecek. En yüksek ödül tutarı ise 2.500 TL Bankkart Lira olarak belirlendi. Uçak bileti alımları kampanyaya dahil değilken, ek kartlarla yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek. Bu kampanya ile Ziraat Bankası, müşterilerine tatillerinde ekonomik bir avantaj sunmayı hedefliyor. Bankkart sahipleri, kampanya süresince alışverişlerini yaparak ödüllerini kazanma şansını elde edecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.