İndirim TMO ve PTT AVM'den Geldi! Ayçiçek Yağında Bir Alana Bir Bedava Kampanyası Başladı...

İndirim TMO ve PTT AVM'den Geldi! Ayçiçek Yağında Bir Alana Bir Bedava Kampanyası Başladı...

TMO ve PTT AVM müşterilerine büyük fırsat kampanyası oluşturuldu. Yalnız bu kampanya stoklarla sınırlı olarak sağlanmaktadır. İşte güncel indirimler...

Son zamanlarda fiyatı rekor seviyelere kadar çıkan Ayçiçek yağı vatandaşın mutfaktaki yükünü artan fiyatları ile yükseltti. İlk olarak 2022 yılı için dolar kurunda yaşanan yükseliş ve enflasyonda yaşanan artış ile fiyatlar rekora koşuyordu. Ayçiçek yağının fiyatının artışı için alınan önlemler sonucu düşüşe geçti.

Tam olarak altın düşüşe geçerken ayçiçek yağı fiyatlarında indirimin market raflarına yansıması bekleniyor. Bu seferde Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaşın etkisi ile yağ fiyatları rekora koştu. Rusya'dan gelen ayçiçek yağı yüklü gemilerini limanlardan çıkarmaması Türkiye'de yağ stokunun kalmadığı ve yağ kıtlığı yaşanabileceğini gösterdi. Bu sebeple vatandaşlar marketlere akın ediyor, yağ rafları adeta yağmalanmış Ayçiçek yağı fiyatları günlük olarak zamlanmaya başlamıştı.

En Ucuz Ayçiçek Yağı Hangi Markette Satılıyor?

Ayçiçek yağı ihtiyacı olanlara bu fiyatlarla bir kez daha başlayan indirim sağlanacak. Tarım Kredi Market'den ayçiçek yağı için yeni bir fırsat daha sunuldu. Tarım Kredi Marketlerde indirimli fiyatlar ve yüksek kalite ile ürün sağlanması mümkün oldu. TMO'dan ayçiçek yağı için PTT AVM'den satışlar devreye girdi.

TMO'da 5 LT Ayçiçek yağı fiyatı 1 alana 1 bedava kampanyası ile 2'li pakette kargo bedava olarak satışa çıkacak. Böylelikle 10 LT'lik Ayçiçek yağı için toplam satışlar 299 TL olarak açıklandı.

TMO'dan satılan diğer markalar için Ayçiçek yağı fiyatları kıyaslandığında 10 LT TMO Ayçiçek yağı fiyatı belirleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.