BİM Market Bu Hafta Şok Eden İndirmler İle Çok Ucuz! İşte İndirimli O Ürünler...

BİM Market Bu Hafta Şok Eden İndirmler İle Çok Ucuz! İşte İndirimli O Ürünler...

Herkes tarafından beklenen indirim günleri için nefesler tutuldu. BİM aktüel ürünler kataloğu ile pek çok üründe indirim uygulandığını duyurdu. İşte o indirimli ürünler...

Salı ve Cuma aktüel indirimleri ile dikkat çeken BİM katalog listesinde ayrıntılı şekilde yayınlayarak tüm müşteriler için almak istedikleri ürünlere ilişkin bilgiler verdi. Bu hafta BİM'de özellikle teknolojik aletler, tekstil ürünleri, mutfak araç ve gereçleri ve pek çok farklı çeşitte gıda ürünleri alıcılar ile buluşacak. Her hafta indirim uygulan ürünlere yenileri eklendi. İşte insanların ihtiyaçlarına çok daha uygun fiyatlara karşılamasını sağlayan o ürünler... 

Bu Hafta BİM Aktüel Katalog İndirimli Ürünleri Neler?

Her hafta yeni indirimler ile dikkat çeken BİM katalog listesinde çok sayıda farklı kategoride ürün ve fiyatlar bulunuyor. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği bu kataloglarda yer alan indirimli ürünler yalnızca çok daha uygun fiyatlara satılıyor. BİM katalog indirimli ürünleri arasında bu hafta televizyon, elektrikli süpürge gibi yaşam alanları için lazım ürünler ucuza satılıyor. 

Ayrıca gıda kategorisinde yer alan ürünler arasında da sağlıklı beslenmek isteyenlere pek çok ürün çeşiti sunuluyor. Bunlarla birlikte çocukları da unutmayan BİM aktüel katalog ürünlerinde bu hafta çok sayıda oyuncak çeşiti ve kırtasiye ürünü bulunuyor.

Hem Salı hem de Cuma günlerinde mağaza haftada iki gün kampanyalı satışı buluşturmaktadır. 

BİM Markette indirimli ürünler kataloğu şöyle;

Torku süt ve süt ürünlerinde 4'lü Torku Yağlı Süt, 2 LT Torku Ayran, Torku süt çeşitleri ve altılı Torku sade süt yer alıyor. 1 lt 4'lü Torku Yağlı Süt'ün fiyatı 92,50 TL'dir. 2 LT Torku Ayran 33,50 TL'ye satılırken, Torku süt çeşitleri 34,50 TL ve altılı Torku sade süt fiyatları da 36,50 TL olarak satılmaktadır.

Bu hafta BİM Market'in indirimli ürünler kataloğunda yer alan Lezita - Erpiliç markasının donuk baget ve bütün piliç poşeti de bulunuyor. Lezita - Erpiliç Donuk Baget, 39,50 TL'den müşterilere sunulurken, Lezita - Banvit - Hastavuk Bütün Piliç Poşet kilogramı ise 37,50 TL'den satılmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.