Yapı Kredi Son Dakika Açıkladı! Başvuru Yapan Müşterilerine 50.000 TL Ödeyecek...

Yapı Kredi Son Dakika Açıkladı! Başvuru Yapan Müşterilerine 50.000 TL Ödeyecek...

Emekli olan tüm müşterilere ihtiyaç duymaları halinde anlık olarak bankalardan kredi kullanıp nakit ihtiyaçlarını karşılaması da mümkün. İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası’ndan, Nisan ayı içinde başlatılan kredi kampanyası ile emekli müşterilerine özel ihtiyaç kredi imkanı sunuluyor. İşte konuya ilişkin tüm detaylar…

Müşteriler için kendi emekli maaş hesaplarından 50.000 TL'ye kadar ödeme verilebilecek. Banka tarafından müşterisi olanlara 24 ay vade imkanı ile 36 ay vadeli olarak ödeme seçenekleri sunuluyor.

Yapı Kredi Bankası’nın Emeklilere Özel Kampanyasının Detayları…

Yapı Kredi Bankası’nın, emekli müşterileri için kampanyadan yararlanması için kredi başvuru işlemleri de çok kolaylaştırılıyor. Emekli müşterilerin, kendi hesaplarından müşteri hizmetlerini arayarak hemen internet bankacılığı şifresini oluşturabilir ve bankanın mobil uygulamasından kredi başvuru işlemi yapabilirler. Ayrıca, bankanın şubelerinden de başvuru işlemleri için hizmet veriyor. Bankanın kampanyaları çerçevesinde emekli müşterilerin ilk taksit ödemesi 3 ay süre ile ertelenmektedir.

Yapı Kredi Bankası’nın, emekli maaş hesapları ile 50.000 TL'ye kadar ödemesi için başvuru şartlarına uygun olmanız halinde belirtilen kredi politikalarına göre ödemeler hızlıca gerçekleşecek. Yapı Kredi Bankası tarafından kredi notu kontrol edilerek, TC kimlik numaranız ile sorgulama yapacak ve sizlere büyük bir kredi ödemesi verecektir.

Yapı Kredi Bankası'nın sunmuş olduğu kredi kampanyası detayları müşterilerin kredi başvurusu yapması için kredi notu, kredi ve kart ödeme performansları, yaşları, gelir ve giderleri gibi unsurlar göz önüne alınmaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyen kişilere, bankanın şubesine gitmeye gerek kalmadan da online olarak ya da mobil uygulamadan başvurularını yapabiliyorlar. Başvuru işleminizin onaylanması halinde, kredi tutarınız bankanızda bulunan hesabınıza yatırılacaktır.

Yapı Kredi Bankası’ndan SMS ile Kredi Nasıl Alınır?

Yapı Kredi Bankası’nın müşterilerine özel olarak, cep telefonlarından mesaj ile kaç liraya kadar kredi ödemesi sağlanacağı öğrenebiliyor. SMS ile ihtiyaç kredisi almak için kredim yazın, TC kimlik ve doğum tarihiniz ile mesajı hızlı bir şekilde 44 11’e göndermeniz gerekiyor. Başvurunuzu hızlıca yapmanız sonucunda değerlendirilerek, kredi onayı SMS yolu ile cep telefonunuza iletilecektir.

Yapı Kredi’den sağlanan emekli maaş hesabınızdan ihtiyaç kredisi kampanyası almak istiyorsanız, emekliler için önemli bir fırsat oluşturuluyor. Başvuru işlemleri ise hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir ve onay sonrasında 50.000 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlere, bankanın internet adresinden ya da mobil uygulamasından başvurular yapılabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.