Son Dakika! Mobil Üzerinden Başvuranlara 1000 TL Müjdesi Duyuruldu...

Son Dakika! Mobil Üzerinden Başvuranlara 1000 TL Müjdesi Duyuruldu...

O banka Mayıs ayında müşterilerine büyük bir jest yaptı. Bankalar arası kampanya yarışı devam ederken Mayıs ayı yeni başlangıç ayı oldu. Müşterilerine özel yaptığı kampanya ile yüzleri güldüren o banka detayları paylaştı. İşte kampanya detayları…

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir süreçten geçerken vatandaşlar da nakit ihtiyacına hiç olmadığı kadar daha çok ihtiyaç duyuyor. Garanti BBVA tüm müşterilerin yüzünü güldürecek yeni bir kampanyaya imza attı. Garanti Bankası tarafından sunulan yeni kampanyanın detayları merak konusu oldu. İşte kampanya detayları…

GARANTİ BANKASI KAMPANYA DETAYLARI BELLİ OLDU

Yaptığı kampanyalar ile sık sık gündemde yer alan Garanti Bankası yeni bir kampanya imza attı. Bankaya gitmeden müşteri olunabileceğinin altı çizilirken kampanya detayları da merak ediliyor. Mobil uygulama aracılığı ile müşteri olan vatandaşların kampanya kapsamında 1000 TL değerinde bonus kazanabileceğinin altı çizildi.

KİMLER KAMPANYAYA KATILABİLECEK?

Garanti Bankası kampanyasına katılım sağlamak isteyen müşterilerden istenen şartlar şu şekildedir:

1-31 Mayıs tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip ilk kez Garanti Bankası müşterisi olması,
Bonus kredi kartı veya Money Bonus kredi kartına başvuru yapıp onay almış olması, (Kart başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılmış olması gerektiği unutulmamalı.)

KAMPANYA HANGİ KARTLAR İÇİN GEÇERLİDİR?

Kampanya kapsamında geçerli olan kartlar Garanti BBVA Bonus, Money Bonus , sanal kartlar olarak belirtildi. Kampanyaya dahil edilmeyen kartlar ise Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus , personel kartlar olarak açıklandı.

BONUSLAR NE ZAMAN KULLANILACAK?

  • Garanti Bankası tarafından sunulan kampanya kapsamında 1000 TL'lik alışverişe 1000 TL değerinde Bonus verileceği belirtildi.
  • Müşterilerin kazandığı bonusları 27 Haziran ile 27 Temmuz 2023 tarihleri arasında kullanabileceği aktarıldı. Kullanılmayan bonuslar ise 28 Temmuz 2023 tarihinde banka tarafından geri alınacak.
  • Birden fazla kampanyaya dahil edilen kartı bulunan kişilerin ise en çok kazanım sağladığı karta bonuslar yüklenecek.
  • İnternet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar, düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, vergi ödemeleri ve bonus kullanımları kampanyaya dahil edilmemiştir. Bu işlemler için harcadığınız paranın karşılığı bonus olarak verilmeyecektir.
  • İnternet alışverişlerinde geçerli olan kartların kullanımının yapılması durumunda Bonus kazanılmasında mümkün olmayacak.
  • Kampanya kapsamında her müşteriyi yalnızca 1000 TL değerinde Bonus kazanabilir.
  • İlk kez Garanti Bankası müşteri olanlar 10.000 TL'ye kadar faizsiz taksitli nakit avans başvurusunda bulunabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.