Whatsapp Uygulaması İçin Son Dakika Duyuruldu! İşte Görünmezlik Özelliği Kullanılacak...

Whatsapp Uygulaması İçin Son Dakika Duyuruldu! İşte Görünmezlik Özelliği Kullanılacak...

Dünyada milyarlarca kullanıcısı olan WhatsApp yeni özelliği ile kullanıcılarına çevrimiçiyken görünmez olabilme imkanı sağlıyor.

Kısa bir süre önce özelliklerinde güncelleme yapan WhatsApp, kullanıcılarının merakla beklediği ‘çevrimiçi gizlilik’ özelliğini tamamladı. Kullanıcılar artık WhatsApp’ta çevrimiçi dururken bunu gizleyebilecek.

WhatsApp, kısa süre önce bir güncelleme yayınlayarak uygulamaya yeni güncellemeler yapıldı. Gizlilik alanında görünmez olmak için de bir yenilik getiren WhatsApp, Son Görülme ve Çevrim içi bölümünden gerekli ayarları yaparak kalıcı bir şekilde görünmez olmayı sağladı.

WhatsApp’ta görünmez olabilmek için şu yolları izlemek gerekiyor:

-WhatsApp Ayarlar

-Gizlilik

-Son Görülme ve Çevrimiçi

-Hiç Kimse ve Son Görülme Bilgisiyle Aynı

ShiftDelete.net’te yer alan habere göre WhatsApp üzerinde görünmez olmak için bir diğer yol ise uzantı eklemek. WhatsApp Web için gerçekleşen Google’dan WAIncognito eklentisini kurduktan sonra “Don’t send last seen updates” seçeneği sayesinde son görülme ve okundu bilgileri kapanabiliyor. Anlık mesajlaşma platformunda görünmez olmanın bir diğer yolu ise iletiyi bildirim kutusundan cevaplamak.

azsvdgfnmhjoytkjhrsgdngdhg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.