Telegram Yeni Özellikleri Geldi! İşte Güncellenen Telegram'ın Özellikleri...

Telegram Yeni Özellikleri Geldi! İşte Güncellenen Telegram'ın Özellikleri...

Telegram güncellemesi güç tasarrufu modu, düşük kaliteli Android cihazlar için optimizasyonlar ve daha fazlasını getiriyor.

Popüler sohbet uygulaması Telegram, yeni bir güç tasarrufu modu gibi yeni özelliklerle güncellendi, Telegram'ı düşük kaliteli Android cihazlar için optimize etti, daha fazla oynatma hızı seçeneği ve çok daha fazlasını ekledi.

Önceki güncelleme Profil Fotoğrafı Oluşturucu, Tüm Sohbetleri Çevirme, Emoji Kategorileri ve diğer yeni özellikler gibi özellikleri de tanıttı.

Güç Tasarrufu Modu

Belirli bir yüzdeyle açılacak şekilde ayarlayın veya belirli efektleri tek tek devre dışı bırakın. iOS kullanıcıları arka plan güncellemelerini sınırlayabilir, ancak uygulamalar genellikle 'Güncelleniyor...' olacağından bu önerilmez.

Android kullanıcıları, en iyi performansı sağlamak için 200'den fazla cihaz türünde test edilen optimize edilmiş ayarlara sahip olur. Etkinleştirmek için Ayarlar Güç Tasarrufu'na gidin ve Güç Tasarrufu modunu açın veya otomatik oynatma, animasyonlar ve efektler üzerinde ince ayar yapın.

Granüler Oynatma Hızı

Parçalı oynatma hızı ile sizin için doğru olan hızı seçin. 0,2x ile 2,5x arasında herhangi bir hızı seçmek için 2x düğmesini basılı tutun. Hızı ayarlamak için Menü Android veya Menü iOS'a dokunmanız, ardından 'Oynatma Hızı'na dokunmanız ve kaydırıcıyı hareket ettirmeniz yeterlidir.

Küçük Gruplarda Okuma Süresi

Telegram artık 100'den az üyesi olan gruplarda okundu bilgisi sunarak kullanıcıların mesajların her bir kişi tarafından tam olarak ne zaman okunduğunu görmelerini sağlıyor.

Davet Bağlantılarını Otomatik Gönder

Telegram kullanıcıları artık davet bağlantılarını, bağlantı önizlemeleriyle birlikte mesaj olarak otomatik gönderebilir, böylece bir bakışta nereye yönlendirildiklerini görebilirsiniz. Sizi gruplara kimin ekleyeceğini kontrol etmek için Ayarlar Gizlilik ve Güvenlik Gruplar ve Kanallar bölümüne gidin:

  • Sizi gruplara doğrudan kimlerin ekleyebileceğini yönetin.
  • Davet bağlantılarını mesaj olarak hızlıca gönderin.
  • Nereye yönlendirdiklerini görmek için bağlantı önizlemeleri alın.

Çıkartma Paketleri için Dinamik Düzen

Yeni Dinamik Sıralama özelliği sayesinde, son kullandığınız çıkartma paketleri her zaman panelin en üstünde yer alır. Paketlerinizi aynı yerde tutmak için dişli simgesine dokunmanız ve Dinamik Paket Sıralamasını kapatmanız yeterlidir.

Çevrilmiş Bot Açıklamaları

Geliştiriciler artık botlarını çok dilli hale getirerek dünyayla paylaşabilirler! Bot açıklamalarının ve Bu bot ne yapabilir? Bölümü sayesinde botlar artık herkes tarafından erişilebilir!
iOS'ta geliştirilmiş klasör desteği

iOS uygulaması artık gelişmiş klasör desteği sunarak kullanıcıların bir klasördeki tüm sohbetleri tek dokunuşla okundu olarak işaretlemesine ve mesajları iletirken doğru sohbeti hızlı bir şekilde bulmasına olanak tanıyor. Android kullanıcıları, yaklaşan bir güncellemeyle bu özelliklerden yararlanabilecekler!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.