OnePlus 11 5G Piyasaya Çıktı! İşte OnePlus 11 5G'nin Merak Edilen Özellikleri...

OnePlus 11 5G Piyasaya Çıktı! İşte OnePlus 11 5G'nin Merak Edilen Özellikleri...

OnePlus yeni amiral gemisi telefonunu bu ay Çin'de piyasaya sürdü ve daha önce de onaylandığı gibi Şubat ayında Hindistan pazarına gelecek.

OnePlus 11 5G nihayet burada, en azından önümüzdeki ay Hindistan'da piyasaya sürülmeden önce bu hafta Çin'de. OnePlus son birkaç haftadır telefonla dalga geçiyor ve bize bir sonraki amiral gemisi cihazıyla ilgili ayrıntıların çoğunu zaten veriyor. Qualcomm telefona yeni Snapdragon yonga setiyle güç veriyor ve daha yüksek şarj hızının yanı sıra küçük tasarım değişiklikleri de var. Kameralar bir kez daha Hasselblad tarafından ayarlanıyor ve kutudan Android 13 çıkıyor.

OnePlus 11 5G Özellikleri

OnePlus 11 5G, 120Hz yenileme hızı ekranıyla birlikte Quad-HD+ çözünürlüğü destekleyen 6,7 inç OLED LTPO 3.0 panele sahip. Yeni Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile 16GB RAM ve diğer OnePlus telefonları gibi genişletilemeyen 512GB depolama alanından güç alıyor. OnePlus 11 kutudan Android 13 tabanlı OxygenOS sürümü ile çıkıyor.

Görüntüleme cephesinde OnePlus, OIS'li 50 megapiksel birincil sensör, 48 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 32 megapiksel telefoto sensörden oluşan üçlü bir arka kamera kurulumu sunuyor. Telefonun ön tarafında 16 megapiksellik bir atıcı bulunuyor.

OnePlus, cihazı artık 100W kablolu şarj hızını destekleyen (10 Pro'daki 80W'dan daha yüksek) 5000mAh pil ile donattı. OnePlus, uyarı kaydırıcısını daha çok Pro modeline benzeyen vanilya varyantına geri getirdi, ancak kablosuz şarjı kaçırıyor. Telefon 8,5 mm kalınlığında ve 205 gram ağırlığında ki bu da bugünlerde yönetilebilir bir ağırlık.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.