TRT'nin Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi İçin Son Dakika! Dizi İçin Final Açıklandı...

TRT'nin Alparslan Büyük Selçuklu Dizisi İçin Son Dakika! Dizi İçin Final Açıklandı...

TRT 1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi bu sezon sonu sezon finali yapıyor. Daha öncesinde bu sezon final yapmasına karar verilen Alparslan Büyük Selçuklu’da son anda bir değişiklik yaparak sezon finali yapılması kararı alındı.

Barış Arduç’la yeniden görüşmeler yapılırken daha önce diyojen karakterine hayat veren Sarp Levendoğlu daha yeniden diziye dahil olmuştu. Fakat yeni öğrenilen bilgilere göre Barış Arduç dizilere yeni sezonda yer almak istemiyor.

Kulislerde yer alan haberlere göre Barış arduç'a Halid Bin Velid isimli film için teklif geldiği de söyleniyor.

Barış arduç’un yeni sezonda geri almak istememesi üzerine dizinin geleceği hakkında özellikle hayranları meraklı bir bekleyiş içerisinde kalıyor. Henüz netlik kazanmasa da ileriki günlerde dizinin gelecek sezonunun olup olmayacağı ve barış arduç’un yer alıp yer almayacağı kesin şekilde açıklanacak.

Alpaslan Büyük Selçuklu Dizi Konusu

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi 2 sezondur TRT 1’de ekranlara geliyor. Gelecek sezonun ekranları gelip gelmeyeceği henüz netlik kazanmasa da 2 sezondur reytingleri yüksek bir şekilde sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Tarihi ve geçmişte yaşanan olayları geçmiş kaynaklardan yararlanarak uyarlanan dizi geniş bir izleyici kitlesine sahip. Başrolünde Barış arduç’un yer aldığı dizim pek çok tarihi olayı anlatmış ve büyük bir ilgi toplamıştı. 55 bölümün üzerinde çekilen Alpaslan Büyük Selçuklu dizisi 2 sezondur ekranlarda yerini alıyor.

Alpaslan Büyük Selçuklu Oyuncuları

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde şimdiye kadar pek çok oyuncu yer aldı. Başrolde Barış Arduç olmak üzere, Kayra Zabcı, Fahriye Evcen, Rabia Soyturk, Barış Bağcı, Cansu Tuman, Sarp Levendoğlu, Öykü Gürman gibi pek çok başarılı oyuncu yer aldı. 2 sezondur ekranlara gelen dizide pek çok karakter yer alarak dizi pazartesi akşamları yayınlanmaya devam etmişti. Gelecek sezon devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmasa da Barış arduç’un yer almayacağı söylentileri bulunuyor. Ayrıca daha öncesinde Sarp Levendoğlu diziden çıkmış ve bu sezon yeniden diziye dahil olmuştu.

Gelecek günlerde dizinin ileride oynayıp oynamayacağı belirlenirken oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı da şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.