TOGG T10X Hakkında Bilinmeye Özellik! Çok Konuşulacak O Özelliğe İlişkin Tüm Detaylar...

TOGG T10X Hakkında Bilinmeye Özellik! Çok Konuşulacak O Özelliğe İlişkin Tüm Detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli elektrikli otomobili TOGG, son dönemde bütün vatandaşların adeta ilgi odağı oldu. TOGG T10X için yapılan çekiliş sonrasında, T10X’in aracın hiç bilinmeyen bir özelliği ortaya çıktı. İşte TOGG’un bilinmeyen tüm özellikleri…

C-SUV ailesine yeni katılan bir otomobil olan TOGG T10X için çekilişler tamamlandı. Bu otomobilin Türkiye’deki ilk sahipleri açıklandı. Toplamda ön sipariş için 178 bin başvuru gerçekleşen TOGG için 20 bin asil ve 20 bin de yedek isim açıklanmıştı ve alıcılara ulaştırılmak üzere hazırlıklar tamamlandı. Çekilişin sonrasında TOGG T10X’e dair henüz bilinmeyen pek çok özellik de ortaya çıktı.

Ülkemizde üretilen ilk yerli ve milli elektrikli otomobil olan TOGG T10X büyük talep gördü. TOGG, aslında sürücüler için teknik özellikleri ile de en çok tercih edilen araç olacak. TOGG T10X, C-SUV tipi araçlar arasında hem yerli üretim olması bakımından hem de donanımsal özellikleri ile ön plana çıkıyor. İşte çekilişi tamamlanan TOGG’un bilinmeyen ve tüm özellikleri!

12 Yıl TOGG T10X Paslanmazlık Garantisi ile Sağlanıyor!

TOGG paslanmazlık garantisi ile ilgi görüyor. Pek çok sürücüye güvenli bir sürüş vaat eden aracın paslanmazlık garantisi 12 yıl, batarya ömrü garantisi 8 yıl, boya garantisi 3 yıl ve genel garanti süresi ise 3 yıl şeklinde açıklandı. Genel garantisinde ise 100 bin kilometreye kadar garanti şartı bulunuyor.

TOGG piyasaya çıkışı ile 1000 adet şarj istasyonu için kurulum startı verildi. TOGG Trugo şarj istasyonları Türkiye'nin her ilinde bulunacak. İstasyonların 600 tanesi Shell’de faaliyet gösterirken şarj istasyonları 2023 yılı sonuna kadar şehir içi konumda her 25 kilometrede bir olacak şekilde yer alacak.

Ev Tipi Prizlerden de Şarj Etmek Mümkün!

TOGG yerli otomobil ev tipi olan prizler ile rahatlıkla şarj edilebilecek. TOGG ev tipi olan prizlerde 100 Km başına 38 TL'lik maliyet ile kullanılacak ve toplam olarak bataryasını 1 saat 46 dakikada dolduracak. Fakat 22 kW duvar tipi şarj ile kurulması durumunda evdeki şarj süresi 52 dakikaya kadar düşüşü gösterecek.

TOGG T10X otomobili hem kullanan hem yolcular için toplam 7 adet hava yastığı bulunduruyor. Bunun yanında koltuklar arsında da hava yastığı bulunuyor. Böylece olası bir kazada yolcularda birbirleri ile çarpışmamış olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.