Teşkilat Dizisinde İzleyiciyi Şok Eden Gelişme! İki Başrol Diziye Veda Edecek...

Teşkilat Dizisinde İzleyiciyi Şok Eden Gelişme! İki Başrol Diziye Veda Edecek...

Pazar akşamları ekrana gelen TRT1 dizisi Teşkilat dizisinde ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde yaşanan ayrılık haberlerine bir yenisi daha eklendi. Kadrodan 2 oyuncu birden ayrıldı.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre; TRT 1'in fenomen dizisi "Teşkilat", üç sezondur pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

“Teşkilat” dizisi yenilenen kadrosuyla bu sezon da büyük bir ilgiyle izleniyor. Murat Yıldırım ve Deniz Baysal’ı buluşturan dizinin 4. sezon kararı henüz ekibe duyurulmadı. Yeni oyuncu anlaşmaları yapılmadı. Ancak dizinin yeni sezonda da devam edeceği konuşuluyor ve seçimden dolayı yeni bir değişiklik olmazsa “Teşkilat”ın 79. bölümde sezon finali yapılması planlanıyor.

Bu arada dizide iki bomba ayrılık yaşanacak. Geçen sezon “Yıldırım” rolüyle dizinin başrol oyuncu kadrosuna katılan değerli oyuncu Gürkan Uygun ekibe önümüzdeki bölümlerde veda edecek. Diğer veda edecek oyuncu ise diziye “Siyah İnci” rolüyle renk katan güzel ve başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat…

YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN?

Teşkilat dizisi Eylül ayında yeniden ekranda olacak. Çekimlerin ise Ağustos sonunda başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.