Son Dakika! Star TV'den Yüzyıllık Mucize Dizisi İçin Açıklama! İşte O Tarih...

Son Dakika! Star TV'den Yüzyıllık Mucize Dizisi İçin Açıklama! İşte O Tarih...

Yüzyıllık Mucize Dizisi İçin Şok Eden Karar! Dizi Finale Gidiyor! İşte Detaylar…

Star TV’nin en sevilen ve çok yeni dizilerinden biri olan Yüzyıllık Mucize Dizisinde bu hafta neler olacak? Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in rol aldığı dizi izleyici tarafından sevildi. İşte buna rağmen dizinin finale gidişi konusunda tüm detaylar…

Star TV’nin Yeni Dizisi Final Yapacak…

OGM Pictures imzalı olan dizi Star TV ekranlarında ilk bölümü ile ilgi topladı. Ebru Şahin, Birkan Sokullu, Zerrin Tekindor, Ecem Çalhan gibi çok önemli isimler yer alıyor. Dizinin konusu ve işleyişi çok merak ediliyordu. Dizi ilk bölümü ile büyük bir başarı elde etti.

Yüzyıllık Mucize dizisinin Star TV ile yalnızca 8 bölümlük bir anlaşması bulunuyor. Dizinin final öncesi 2 bölüm daha uzatılarak 10. Bölümde sona ermesi bekleniyor. Bu durumda dizinin haziran ayının 2. Haftası gibi ekranlara veda edeceği açıklandı.

Yüzyıllık Mucize dizisi için yeni sezon kararı sezon finaline giderken belli olacak. Kimileri dizinin konusunun bittiğini belirtirken bazıları da dizinin yeni sezonda ekranlarda yer alacağı konuşuluyor.

Dizinin reytingleri nasıl?

Yayınlanmaya başladığı ilk akşam ezeli rakipleri olan Al Sancak, Aldatmak, Camdaki Kız, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizilerinin gerisinde kalarak 2,47 izlenme alan dizi ekranlara veda edecek gibi görünüyor. Ancak bu orana rağmen You Tube ve tekrar bölümleri çok izlenerek dizi toplamda 1 milyon izleyici tarafından izlendi.

Dizi Hakkında Yorumlar Nasıl?

Yüzyıllık Mucize dizisi izleyici tarafından sevilecek yapımlardan biri olacak gibi duruyor. İlk zamanlarda dizi istediği çıkışı elde edemese de sonrasında çeşitli mecralarda elde ettiği izlenmeler uzun soluklu ekranlarda kalabileceğini gösteriyor. Ayrıca dizinin sıkı takipçileri başrol oyuncularını birbirine çok yakıştırdı ve çiftin samimiyeti izleyiciye de geçti. Ekran da sağlanan uyum ile bu dizinin başarılı olması mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.