Renault Clio'da Büyük İndirim Kampanyası Başlıyor! 270 Bin'den Başlayan Fiyatlar...

Renault Clio'da Büyük İndirim Kampanyası Başlıyor! 270 Bin'den Başlayan Fiyatlar...

Fransız otomobil devi Renault son fiyat çılgınlığını duyurdu. Renault kampanyasını duyan gözlerine inanamadı. İşte bahsedilen clio kampanyasına ilişkin tüm detaylar...

Renault ve diğer otomobil markalarında artan sıfır otomobil fiyatlarının sonrasında ard arda hamleler gelmeye devam ediyor. İşte 270.000 TL’den satışa sunulacak olan Renault Clio fiyatına ilişkin özellikler ve ayrıntılar…

ÖTV matrah düzenlemesi ile beraber ülkemizde satış yapan bazı markalar 2022 yılının sonlarında kimi modeller için indirim yaptı. Ancak bu indirimler oldukça cüzzi miktarda ve oldukça kısa sürüyor. Çünkü 2023 yılı başlarında yani şu günlerde sıfır otomobil fiyatları gözle görülür artışlar tüketiciyi üzdü.

Otomobil fiyatları son günlerde aşırı şekilde arttı diyebiliriz. Hali hazırda en ucuz sıfır otomobil fiyatı dahi 400.000 TL'ye yaklaştı.

Türkiye’de 360 bin TL fiyatlara satılan Renault modeli Joy donanım sınıfında dikkat çekiyor. Biz bu donanım sınıfını “en boş” şeklinde nitelendirsek de durum tam anlamıyla bu şekilde değil. Zira Renault, Asya pazarında çok daha boş modelleri uygun fiyatlardan satışa çıkıyor.

Küresel otomobil pazarını inceleyecek olursak Renault’un ekonomik durumu kötü olan ülkelerde satışa çıkardığı çok uygun fiyatlı farklı modelleri bulunuyor.

Bu modeller daha eski nesillerde kullanılan modeller ve ince sac yapısı ve teknolojik olmayan donanımlar kullanılıyor.

Fransa'dan gelen sızıntılara göre Renault Türkiye'de atmosferik motorla güçlendirdiği, ince sac yapısı sayesinde daha hafif olan ve içerisinde radyo bile olmayan bir Clio modelini satışa sunacak.

Bu modelde günümüz teknolojisinden muaf. Öyle ki bu modelin 4 camı da manuel karşımıza çıkacak. Ayrıca dikiz aynaları da manuel kullanıma uygun olacak.

Otomobilde sadece sürücü hava yastığının yer alacağı belirtilirken fiyatı ise Renault Clio modellerine nazaran çok daha uygun olacak. Öncelikli olarak Asya pazarında satışa sunulacak olan bu araç Türkiye’de de satışa çıkacak diye düşünülüyor.

Söylentilere göre Renault Clio modelinin 270 bin TL – 300 bin TL arasında satılacağı görülüyor.Yalnız bu konuya dair şu ana dek markadan resmi bir açıklama gelmiş değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.