Meteoroloji'den Son Dakika Uyarı Geldi! 7 İlde Hava Soğuyacak mı? İşte Saat Saat Kritik Uyarı...

Meteoroloji'den Son Dakika Uyarı Geldi! 7 İlde Hava Soğuyacak mı? İşte Saat Saat Kritik Uyarı...

Son dakika... Şubat ayı ile birlikte etkisini gösteren soğuk hava dalgası kar yağışını beraberinde getirmişti. Ancak kar yağışı kısa sürmüş ve İstanbulluları hayal kırıklığına uğratmıştı. Tüm ülkeyi etkisi altına alan soğuk hava dalgası şiddetini arttırmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden o iller için son dakika uyarısı yapıldı. Sibirya soğukları geliyor. Güneşe aldanmayın büyük

Son dakika... Kritik uyarı biraz önce DUYURULDU! 7 il için saat verildi hazır olun...

Son dakika... Şubat ayı ile birlikte etkisini gösteren soğuk hava dalgası kar yağışını beraberinde getirmişti. Ancak kar yağışı kısa sürmüş ve İstanbulluları hayal kırıklığına uğratmıştı. Tüm ülkeyi etkisi altına alan soğuk hava dalgası şiddetini arttırmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden o iller için son dakika uyarısı yapıldı. Sibirya soğukları geliyor. Güneşe aldanmayın büyük fırtına geliyor, İstanbul'u sert vuracak. O günlerde sakın dışarı çıkmayın!

Ocak ayında mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklıkları Şubat ayı birlikte düştü. Soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına alırken bazı kentlerde kar yağışı kendini göstermeye devam ediyor. İstanbulluların merakla beklediği kar yağışı ise geldi ancak etkisi kısa sürdü. Vatandaşlar 'İstanbul'a tekrardan kar yağacak mı?' sorusunu araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. O illerde yaşayanlar dikkat, Sibirya soğuklukları geliyor. İstanbul'da göz gözü görmeyecek. Peki İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK DUYURDU

Gelen haber sonrası vatandaşlar güncel hava durumunu araştırmaya başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 17 Şubat 2023 güncel hava durumunu paylaştı. Meteoroloji'nin paylaştığı verilere göre, ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in doğusu ile Kastamonu, Karabük, Sinop, Ordu, Giresun, Tokat, Kayseri, Sivas, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

GÜNÜN EN YÜKSEK SICAKLIKLARI

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 7
İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 12
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 16
Adana: Az bulutlu ve açık 15
Antalya: Az bulutlu ve açık 16
Samsun: Parçalı bulutlu 11
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 8
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu -3
Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 7

İSTANBUL'A KAR TEKRARDAN YAĞACAK MI?

Vatandaşlar 'İstanbul'a kar tekrardan yağacak mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak?' sorusunu araştırıyor. Beklenen açıklama ise geldi. İstanbul'da şuan için güneşli bir hava görülse de Sibirya'dan soğuk hava dalgası geliyor. Soğuk hava dalgasıyla birlikte beklenen kar geliyor. Şubat'ın son haftası ve Mart'ın ilk haftasında kar yağışlarının görülmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.