Meteoroloji Uyardı! İstanbul'da Kar Yağışı Etkili Olacak Mı? İşte İl İl Hava Durumu ve Beklenen Sıcaklıklar...

Meteoroloji Uyardı! İstanbul'da Kar Yağışı Etkili Olacak Mı? İşte İl İl Hava Durumu ve Beklenen Sıcaklıklar...

İstanbul'da dün gece geç saatlerde başlayan kar yağışı bugün öğleye kadar kent genelinde aralıklarla etkili oldu. İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar kar yağışının devam edip etmeyeceğini merak etmeye devam ediyor. Peki İstanbul'da kar bu akşam yağacak mı, kar yağışı ne kadar sürecek?

İstanbul'da dün gece geç saatlerde etkili olan kar yağışı megakenti beyaza bürüdü. Hemen hemen tüm ilçelerde çatılarda ve araçların üzerinde kar örtüsü oluşurken kar yağışı bugün öğleye kadar aralıklarla etkisini sürdürdü. Kar yağışı öğleden sonra etkisini yitirirken vatandaşlar İstanbul'da kar yağışı devam edecek mi? Kar yağışı ne kadar sürecek sorularına yanıt aramaya başladı. İşte o soruların yanıtı...

İSTANBUL KAR YAĞIŞI 2023 KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?

İstanbul'da bu akşam saatlerinden kar sağanaklarının beklendiği duyuruldu. Dün gece yarısından itibaren gök gürültüsü ile birlikte yağan kar yağışı kentin büyük bölümünü beyaza bürüdü. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 19:00'dan sonra zorunlu olmadıkça trafiğe çıkılmaması uyarısında bulundu.

VALİ YERLİKAYA'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI

Vali Yerlikaya Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kıymetli Hemşehrilerim, Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün son paylaştığı verilere göre İstanbul'da; bugün ve yarın yerel olarak kuvvetli kar sağanakları bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve tipi bekleniyor. Saat 19.00'dan sonra lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" uyarısında bulundu.

METEOROLOJİ'DEN KUVVETLİ KAR YAĞIŞI UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Karadeniz kıyıları ile Bingöl, Muş, Bitlis, Hakkari, Şırnak, Batman ve Siirt çevreleri için kuvvetli kar yağışı uyarısında bulunuldu.

İSTANBUL HAVA DURUMU RAPORU

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuzey kıyı ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.