Kanal D'nin Büyük Projesi Finale Gidiyor! Hayri Ve Nalan'ın Acı Sonu...

Kanal D'nin Büyük Projesi Finale Gidiyor! Hayri Ve Nalan'ın Acı Sonu...

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız, finale doğru adım adım ilerlerken, diziye son bölümlerde dahil olan 'Laz Kızı' karakteri ortalığı karıştıracak. Peki Camdaki Kız'ın 'Laz Kızı' kim?

Tgrt.com.tr'nin derlediği habere göre; Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlamadır. Camdaki Kız, heyecan dolu bir bölümle ekranlardaydı. Diziye dahil olan Laz Kızı ile tanışan Hayri, Nalan'a ihanet edecek.

Laz Kızı kimdir?

Hikayede sona yaklaşan dizide Hayri'nin sonunu getirecek ve onu öldürecek Laz Kızı, Nalan'ı da Türkan'ı da büyük bir dertten kurtaracak.Camdaki Kız yeni bölüm fragmanında Hayri ve Laz Kızı tanışıyor.Türkan ise gördüğü rüyayı Nalan'a anlatıyor. "Bir rüya gördüm. Kocaman bir akrep var. Ama Hayri görmüyor akrebi" dediği anlarda Laz Kızı'nın görüntüsü ekrana düşüyor. Camdaki Kız kitabında Hayri'nin Laz Kızı tarafından öldürüleceği biliniyor.

Peki, Camdaki Kız Alya kimdir?

Alya, İstanbul Şişli'de doğan Alya, 13 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. Mimar Sinan Konservatuar mezunu olan Alya, klasik müzik üzerine flüt eğitimi aldı. Avrupa'da dereceler aldıktan sonra Türkiye'ye döndü. Rising Star yarışmasına katılan Alya, oyunculuk eğitimi de aldı. Cem Yılmaz ile reklam filminde oynayan oyuncu Öğretmen Kemal dizisinde rol aldı. Kariyerinin ilk başlarında İngilizce şarkılar yazan Alya, daha sonra Türkçe şarkılar seslendirmeye başladı.

Galatasaray’ın Türk Telekom Stadyumu'ndaki şampiyonluk kutlamasında sahne alan sürpriz isimlerden biri de Alya'ydı. 'Kupalara Layıksın Sen Şanlı Galatasaray' tezahüratını Alya seslendirmiş ve başta Fatih Terim olmak üzere Galatasaray camiası çok beğenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.