Cumhurbaşkanı Erdoğan Korkuttu! Canlı Yayında Fenalaşan Erdoğan'ın Sağlık Durumu İyi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Korkuttu! Canlı Yayında Fenalaşan Erdoğan'ın Sağlık Durumu İyi mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ülke TV ve Kanal 7 ortak canlı yayında rahatsızlandı. Hasan Öztürk tarafından sorulan soruya Erdoğan'ın uzun süre yanıt vermemesi nedeniyle gazeteciler paniğe kapılırken, reji 'eyvah eyvah' sesleri eşliğinde canlı yayını kesti.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesinde canlı yayınlarına devam eden Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınında seçim gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Yayına katılan Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk'ün sorduğu soruya uzun Erdoğan tarafından uzun süre yanıt gelmezken, rejide kameralar Erdoğan'ı çekmemeye başladı. Gazeteciler kısa süreli bir panik yaşarken, canlı yayına rejide konuşulan "eyvah eyvah" sesleri yansıdı ve yayın birden kesildi.

"MİDEMİ ÜŞÜTTÜM, HELALLİK İSTİYORUM"

Kısa bir aradan sonra canlı yayına geri dönülürken, yaşanan aksaklık hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Üzerinize afiyet dün bugün yoğun kampanya çalışmaları vardı. Üzerinize afiyet midemi üşütmüşüm. Hatta 'İptal etsek mi' dedim 'Ama söz verdik gelelim' dedim. Sizlerden ve seyircilerden helallik istiyorum" diye konuştu.

Program kısa bir süre sonra da sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.