Aman Dikkat! Meteoroloji'den Hava Durumu Uyarısı Geldi! O Saatlerde Çıkmayın...

Aman Dikkat! Meteoroloji'den Hava Durumu Uyarısı Geldi! O Saatlerde Çıkmayın...

MGM (Meteoroloji Genel Müdürlüğü) anlık, günlük ve haftalık hava durumu tahmini veriler, anlık hava durumu değerleri! 29 Mart Çarşamba günü İstanbul, Ankara ve İzmir için anlık hava durumu bilgileri! 29 Mart Çarşamba İstanbul'da hava güneşli mi? İstanbul hava durumu nasıl olacak? Ankara'da hava güneşli mi, yağmurlu mu, karlı mı? Ankara hava durumu nasıl? İzmir'de hava nasıl? İzmir hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: 29 Mart Çarşamba günü ülkegenelinin çok bulutlu, Güney Ege kıyıları ile Batı Akdeniz'in kıyı kesimleri dışında bütün bölgelerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Orta ve Doğu Akdeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olmak üzere; Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Bursa, Bilecik, Sakarya, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Gaziantep, Kilis ve Adıyaman çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Güneydoğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yer yer toz taşınımı görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde hissedilir derecede (8 ila 15 derece) azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Rüzgarın, batı kesimlerde kuzey ve kuzeybatı, doğu bölgelerde güney yönlerden orta kuvvette, yer yer kuvvetli (50-70 km/saat), Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda fırtına ve yer yer kuvvetli fırtına (70-100 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ YAĞMUR VAR MI İSTANBUL?

29 Mart Çarşamba günü çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinden itibaren Kocaeli'nin ve Sakarya'nın yükseklerinin karla karışık yağmurlu, yarın (Çarşamba) Trakya'da yüksek kesimlerin yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalerinin altında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

ANKARA HAVA DURUMU GÜNEŞLİ Mİ?

29 Mart Çarşamba günü bölge genelinin çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçmesi beklenmektedir.Yağışların; kıyı kesimlerde karla karışık yağmur ve kar,iç kesimlerde kar yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.Yağışların Düzce,Zonguldak,Bartın,Bolu,Karabük,Kırıkkale ile Ankara'nın güneyinde yer yer kuvvetli olması beklenmektedir.İç kesimlerde ise buzlanma ve don olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıkların hissedilir derecede (10 ila 13 derece)azalacağı ve mevsim normallerinin altına düşeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, kıyı ve iç kesimlerde kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (50-100 km/sa) şeklinde eseceği beklenmektedir.

İZMİR HAVA DURUMU NASIL?

29 Mart Çarşamba günü bölge geneli parçalı çok bulutlu akşamdan itibaren açık ve az bulutlu geçecek. Öğlene kadar Çanakkale merkez çevreleri ve batısı ile Edremit Körfezi dışında bölge geneli aralıklı yağmurlu yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek

HAVA SICAKLIĞI: 4 ila 6 derece azalacak.

RÜZGAR: Kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) ve kısa süreli fırtına (60-70 km/sa) şeklinde esecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.