Haluk Levent Son Dakika Duyurdu! Sevenlerini Yasa Boğdu...

Haluk Levent Son Dakika Duyurdu! Sevenlerini Yasa Boğdu...

6 Şubat depremlerinden bu yana afetzedelere yardım eli uzatan Haluk Levent, geçirdiği hastalık nedeniyle 23 Nisan'da Hatay Samandağ'da vermeyi planladığı konseri iptal ettiğini açıkladı.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelerek 50 binden fazla vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden olan depremlerde ilk günden itibaren bölgedeki afetzedelere yerdim eli uzatan AHBAP Derneği kurucusu ünlü sanatçı Haluk Levent'ten kötü haber geldi. Ünlü sanatçı kötü haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyurdu. Haluk Levent'in paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Depremlerin meydana geldiği ilk günden itibaren bölgedeki afetzedelere yardım eli uzatan Haluk Levent'ten kötü haber geldi. Depremin vurduğu illerde konserler düzenleyerek afetzedelere moral vermek isteyen Haluk Levent'ten gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

'FENA ÜŞÜTTÜM' DİYEREK DUYURDU

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Haluk Levent, soğuk algınlığı geçirdiğini ve bu nedenle 23 Nisan'da vermeyi planladığı konserin ertelendiğini duyurdu.

Ünlü sanatçının paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum alırken Levent'e 'Geçmiş olsun' mesajları yağdı.

Haluk Levent paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Fena üşüttüm dostlar. Yarın ki Samandağ programımı erteledim. Biraz dinlenmem gerekiyor. Ama bölgedeyim. Ahbaplar yarın tüm bölgelerde 23 Nisan etkinliği yapacaklar."

asdfgjkjthrsgdbxvcgndhsgd.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.