SON DAKİKA: Kritik uyarı sabah saatlerinde geldi! Saat verildi hazır olun...

SON DAKİKA: Kritik uyarı sabah saatlerinde geldi! Saat verildi hazır olun...

SON DAKİKA: Kritik uyarı sabah saatlerinde geldi! Saat verildi hazır olun...

Meteoroloji tarafından24 Nisan hava durumu raporunu yayımlandı. Yeni rapora göre Antalya, İzmir ve Konya dahil 17 il için sarı kodlu uyarı yapılarak, kuvvetli sağanak yağış için vatandaşların tedbirli olmaları gerektiği vurgulandı. İşte bölge bölge hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayomlanan güncel rapora göre; Ülkemizin batı ve kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer bulutlu, akşam saatlerinde ise Kırklareli ve Edirne ve çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer bölglerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Bugün akşam saatlerinde Kıyı Ege, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinden itibaren İç Ege, İç Anadolu’nun batı illeri, Batı Akdeniz’in ise iç kesimleri ile Bolu çevrelerinde kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına bekleniyor.

MARMARA BÖLGESİ

Yer yer parçalı ve çok bulutlu olması beklenirken, akşam saatlerinden sonra Edirne ve Kırklareli çevrelerinin kuvvetli sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE BÖLGESİ

Yer yer parçalı ve çok bulutlu olması tahmin ediliyor.

AKDENİZ BÖLGESİ

Yer yer parçalı ve çok bulutlu olması bekleniyor. Öğle saatleri sonrasında Batı Akdeniz'de yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU BÖLGESİ

Yer yer parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Rüzgarın yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-80 km/saat) esmesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ BÖLGESİ

Batı Karadeniz bölgesinde ise yer yer parçalı ve az bulutlu olması bekleniyor. Akşam saatlerine doğru rüzgarın güneyli yönlerden esmesi bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ

Yer yer parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ

Güneydoğu Anadolu bölgesinde havanın, parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.