Garanti Bankası Açıkladı! Bankadan Emekliye 7 Bin 500 Lira Para Verilecek! İşte Koşullar...

Garanti Bankası Açıkladı! Bankadan Emekliye 7 Bin 500 Lira Para Verilecek! İşte Koşullar...

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile en düşük emekli maaş güncellemesi sonrasında promosyon ödemerleri yeniden güncellenmeye başladı.

Emekli promosyon ödemelerini güncelleyen Garanti Bankası ile birlikte emekliler bankanın yolunu tuttu. Peşpeşe gelen promsoyon açıklamalarına son noktayı Garanti Bankası koydu. İşte nisan ayı güncel emekli promosyon ödemeleri...

NİSAN AYI PROMOSYON GÜNCELLEMESİ!

Bankalar arasındaki rekabet tüm hızıyla sürüyor. Emekli promosyon rekabetinin Nisan ayına taşınmasıyla birlikte güncellemeler yapıldı. Emekli vatandaşlara verilen promosyon ödemelerindeki gelişmelerdeki en büyük etkenler Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ve en düşük emekli maaş zammı oldu. 2023 yılı adeta bir emekli yılına dönüştü.

Emekliler için ciddi ve önemli kararların alınmasıyla birlikte promosyon ödemelerinde yeniden bir hareketlenme meydana geldi. Bankalar tarafında yapılan güncellemeler ile birlikte promosyon ödemeleri artışa giderken bir promosyon güncellemesi de Garanti Bankası'ndan geldi.

Nisan ayı ile birlikte güncellenen emekli promosyonlarına son noktayı Garanti Bankası koydu. Bayram öncesinde yapılan promosyon ödemeleri bayram şekeri tadında oldu. Emekli promosyonların yanı sıra bayram ikramiyesi de ilerleyen günlerde yatması bekleniyor.

GARANTİ BANKASI NİSAN AYI PROMOSYON MİKTARLARI!

Garanti Bankası tarafından verilen promosyon ödemesi Nisan ayı ile birlikte duyuruldu. Belirli maaş aralığına göre verilen emekli promosyon ödemeleri emekli maaşına göre değişiklik gösteriyor. Maaşınızın yükselmesiyle birlikte promosyon ödemesi de aynı oranda yükseliyor. Peki güncel promosyon ödemeler ne kadar? İşte Garanti Bankası güncel promosyon ödemeleri şu şekilde;

3.500 TL Altında Emekli Maaşı Alanlara: 4.500 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 5.250 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Emekli Maaşı Alanlara: 6.750 TL
10.000 TL ve Üzerinde Emekli Maaşı Alanlara: 7.500 TL

GARANTİ BBVA PROMOSYON ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Garanti Bankası tarafından verilen promosyon ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle 3 yıllık taahhüt imzalamanız gerekir. En yakın Garanti Bankası şubesine giderek maaş taşıma işlemi ardından 3 yıl boyunca Garanti Bankası'ndan maaş alacağınıza dair taahhüt imzalamanız gerekir. Bu durumda promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.