Vakıfbank'ta Hesabı Olanlar Dikkat! Bankadan Vatandaşa 66 Bin TL Nakit Para Ödenecek...

Vakıfbank'ta Hesabı Olanlar Dikkat! Bankadan Vatandaşa 66 Bin TL Nakit Para Ödenecek...

Pek çok kişi kredi kampanyalarını merak ediyor. Acil ihtiyaçlarınızı karşıladıktan ya da gecikme faizi ödemeden borçlarını kapatma fırsatı sağladıkları için oldukça memnun oldular. İşte tüm koşullar…

Bankalar tarafından çıkarılan krediler için yapılan yorumlara bakıldığında müşterilerin ihtiyaç paketlerini oldukça ilgi görüyor. Maalesef ki son dönemlerde konut kredilerinin faiz oranları da bir hayli yükseldi. Bazı bankalar yüzde 2 civarında kredi faizi ile kredi veriyor. Bu durumda aylık ödemeler de oldukça yüksek oluyor. Ancak ihtiyaç kredileri için aynı durum söylenemez. Birçok kredi türü için ihtiyaç kredilerinin faiz oranları çok daha uygun görülüyor. Bu nedenle de müşterilerin en çok başvurduğu kredi türü ihtiyaç kredileri oluyor. Birçok kişi çıkan bu krediler ile ihtiyaçlarını karşıladığı için ya da gecikme faizi ödeyerek de olsa borçlarını kapatma fırsatı bulduklarından dolayı oldukça mutlular.

Kampanyaların Koşulları Nedir?

1. Vakıfbank’tan 66.000 TL Nakit Kredi Kampanyası

Kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, ihtiyaç kredisi başvuru formunu yapmak için hızlı bir şekilde kredi kullanmanıza imkan sunuyor. Vakıfbank’tan, düşük faiz imkanı ile ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve taşıt kredisi gibi kredi olanakları da sunuyor. Özellikle emekli olan vatandaşlar, emekli maaşlarının tam yirmi katına kadar kredi alabilecekler.

2. Garanti Bankası’ndan 66.000 TL Nakit Kredi Kampanyası

Garanti Bankası’ndan verilen 66.000 TL'ye kadar acil ihtiyaç kredisi kampanyası vatandaşlara hızlı bir şekilde sağlanıyor. Kampanyaya katılıp ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli şekilde 66.000 TL'ye kadar kredi alabilirsiniz. Emekli maaşınızı Garanti Bankası’ndan alıyorsanız, yüksek limitli kredileri kullanarak diğer bankalardaki borçlarınızı da kapatabilirsiniz. Garanti Bankası’ndan ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım ile işlem yapmak isteyen vatandaşlar, banka müşterisi olması halinde mobil uygulama vasıtası ile de başvurularını yapabiliyorlar.

Nakit Kredi Başvuru İşlemi Nasıl Yapılıyor?

Nakit ihtiyaçlarınız için Vakıfbank veya Garanti Bankası'nın internet siteleri ya da en yakın banka şubesinden nakit kredi başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru işlemi ise oldukça kolay. Banka şubesine gidip kimlik belgeniz ile başvurunuzu yapabilirsiniz. Ayrıca, bankaların internet sitelerinden de ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurarak da başvuru işleminizi tamamlayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.