Ziraat Bankası Açıkladı! TATİLSEPETİ Harcamalarına 2.000 TL Bankkart Hediye Verilecek...

Ziraat Bankası Açıkladı! TATİLSEPETİ Harcamalarına 2.000 TL Bankkart Hediye Verilecek...

Ziraat Bankası Tatil Sepeti'nden yapacağınız harcamalarda 2000 TL hediye ödemesi verecek. İşte kesenin ağzını açan Ziraat Bankası'nın o ödemesine ilişkin tüm detaylar...

Ziraat Bankası Tatil Sepeti'nden yapacak olduğunuz harcamalar için 2.000 TL hediye ödemesi yapacak. Bankamatik kartının bankkart ya da kredi kartının özelliklerinden yararlanma imkanı ile TATİLSEPETİ'nden tek defaya özel olarak 7.500 lira ile 12.499 lira arası peşin ve taksitli olan alışverişler için 750 bankkart lira, 12.500 TL ile 19.900 TL arası alışverişlere 1.250 lira bankkart ödeme verilecek.

Kampanyaya katılmak için TATİLSEPETİ üzerinden alışveriş yapmak gerekiyor. Bankkart POS cihazından gerçekleştirilen harcamalar için bankart lira kazandırılabiliyor.

Bankkart Lira hediyelerine 31 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli sayılacak. Kazanılan bankkart liralar Ziraat Bankası'nın anlaşmalı olduğu yerlerde kullanılabilecek.

Ziraat Bankası kampanyaları ile büyük fırsatlar sizi bekliyor. TATİLSEPETİ kullanıcıları bu kampanya fırsatından yararlanabiliyor. Son başvuru tarihi ise 31 Mart olarak duyuruldu. Hemen başvuru yaparak bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.