Üç Kız Kardeş Dizisi Finale Gidiyor! Somer Ve Türkan Aşkı Bitiyor! Türkan'ın Hayatı Değişecek...

Üç Kız Kardeş Dizisi Finale Gidiyor! Somer Ve Türkan Aşkı Bitiyor! Türkan'ın Hayatı Değişecek...

Üç Kız Kardeş dizisinin final tarihi belli oldu ve Türkan karakterinin hayatında büyük bir değişim yaşanacak. Dizide yeni bir aşk karakteri dahil olacak. İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş dizisi 49. bölüm fragmanı yayınlandı ve Türkan ile Somer'in boşanacağına dair önemli detaylar ortaya çıktı. Özgü Kaya ve Berker Güven'in başrolünde yer aldığı dizi, her bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Fragmanın açıklamalarına göre Türkan ve Somer, çıktıkları mahkemede boşanma kararı alıyorlar. Ancak bu ayrılığı hiçbir şekilde kabullenemeyen çift, büyük bir yıkım yaşamaya başlıyorlar. Türkan, annesi Nesrin'in kucağında ağlarken, Somer ise teselli bulmak için annesi Rüçhan'ın yanına koşuyor.

TÜRKAN'IN HAYATINDA BÜYÜK DEĞİŞİM

Ancak Türkan'ın hayatında bir değişiklik yaşanacak gibi görünüyor. Rastladığı genç ve yakışıklı adam, Türkan'ın dikkatini çekiyor. İki karakterin arasında neler yaşanacağı merak konusu olurken, Türkan'ın hayatının yeni bölümlerde büyük bir değişim geçireceği kesin gibi görünüyor.

Üç Kız Kardeş dizisi, her hafta salı günleri saat 20.00'de Kanal D'de izleyicilerle buluşuyor. Dizinin takipçileri, yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekliyor ve karakterlerin yaşayacağı maceraları merakla bekliyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.