TRT 1 O Dizi İçin Final Kararı Aldı! Kasaba Doktoru Dizisi Bitecek mi?

TRT 1 O Dizi İçin Final Kararı Aldı! Kasaba Doktoru Dizisi Bitecek mi?

TRT 1’in beğeniyle izlenen dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 4 Ocak Çarşamba günü otuzuncu bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin 32. bölümü ile birlikte 18 Ocak günü son kez izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Kasaba Doktoru’nda bu hafta neler olacak? İşte detaylar: Yalçın’ın genel cerrah olarak kabul edilmesi başta Hakan olmak üzere tüm Uluçınarlılar’ın dengesini bozar. Bu sırada Ömer ve Leyla, yoğun bakımda aniden fenalaşan bir hastaya müdahale eder. Hastanın ölümü kalp bekleyen Kerem için umut olur.

Berk, Yalçın’ın dönüşünden dolayı mutludur, Nazlı bu mutluluğu onunla paylaşmaktadır. Mine ise Hakan’ın eli ile ilgili gerçeğe ulaşacak bir kanıt bulur ve peşinden gider. Mine ve Hakan artık her şey ile beraber mücadele etme kararı alır. Neslihan ise Yalçın’ın değiştiğine inanmaya başlar.

Şüpheli ölüm ihbarı Uluçınar’a bomba gibi düşer. Hastaneye gelen bir savcı yoğun bakım hastasının ölümüyle ilgili soruşturma yürütür. Bu sırada acil bir hasta gelir ve ameliyata Yalçın ile Hakan girmek zorunda kalır. Savcı da ameliyatı izlemektedir. Hakan elinin durumunu saklayabilecek midir?

Soruşturmanın sonucu Ömer’in şüphelerini haklı çıkarır. Hastane içinde büyük bir tehlike vardır. Bu durum Hakan ve Bülent’i büyük bir sorumluluk altına sokar. Uluçınar büyük bir krizle karşı karşıyadır. Üstelik tek tehlikede olan Uluçınar’ın geleceği değil, Leyla’nın hayatıdır. ‘Kasaba Doktoru’ yeni bölümüyle Cuma günü TRT 1’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.