Teşkilat Yeni Bölümde Ömer Yakalanacak mı? Yeni Fragman Yayınlandı mı?

Teşkilat Yeni Bölümde Ömer Yakalanacak mı? Yeni Fragman Yayınlandı mı?

TRT 1’de yayınlanan, her hafta milyonları ekran başına kilitleyen ‘Teşkilat’, 8 Ocak Pazar akşamı altmışıncı bölümüyle ekrana geldi. Teşkilat’ın altmışıncı bölümünde neler oldu? İşte diziye ilişkin detaylar...

Hartley, Celin’in çıkan çatışmada vurulmasıyla büyük bir yıkım yaşadı. Helen kardeşine bunu yapanları yakalamak için harekete geçerken babasından ve Francis’ten hesap sordu.

Celine’in vurulmadan önce Ömer’in istihbaratçı olduğunu öğrenmesi üzerine karargah Ömer’in deşifre olması tehdidine karşı tüm önlemleri aldı. Ömer ise görevine devam edip saldırganlar hakkında ipucu elde etmek için Hartley’le görüşmek için soluğu hastanede aldı.

Karargah ekibi eylemi gerçekleştirenlerin peşine düştü. Ömer de Hartley’in görevlendirmesiyle Francis’le birlikte Celine’i vuran saldırganın bulunduğu adrese gittiler. Diğer yanda Korkut Helen’e yakınlaşmak için Helen’e zor günlerinde destek oldu. Ancak Korkut’un Helen’in yanında olmasıyla Ömer’le yolu kesişti.

Efkar, peşindeki adamlar hakkında bir bilgi edindi. ‘David Hartley’ ismini duyması ona Bosna’dan bazı şeyleri hatırlattı. Ömer ise Celine’in intikamını almak için gittiği adreste deşifre olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda;

Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.

‘Teşkilat’ yeni bölümleriyle her Pazar TRT 1’de…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.