Demet Akbağ İle Güldürme Beni Yarışmasında Kimler Var? Hangi Kanalda ve Sunucuları Kim? Yarışma Formatı Nedir?

Demet Akbağ İle Güldürme Beni Yarışmasında Kimler Var? Hangi Kanalda ve Sunucuları Kim? Yarışma Formatı Nedir?

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı ekranlarda yerini almaktadır. Sunucular içerisinde Şahin Irmak’ın da yer aldığı yarışmanın detaylarını sizlerle paylaşmaktayız. Her bölümde yarışmacılar gülmemek için uğraşacak ve her hafta kişiler değişecek.

Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı ekranlarda yerini almaktadır. Sunucular içerisinde Şahin Irmak’ın da yer aldığı yarışmanın detaylarını sizlerle paylaşmaktayız. Her bölümde yarışmacılar gülmemek için uğraşacak ve her hafta kişiler değişecek. En çok gülenin elendiği yarışma programı seyirciyi ekrana kilitleyecek gibi durmakta. Demet Akbağ ile Güldürme Beni programı Show TV ekranlarında karşımıza çıkıyor.

Her bölümünde birbirinden farklı ünlüler gülmemek için adeta savaş verecek. Program Demet Akbağ’ın yönlendirilmesiyle sürdürülmektedir. Ona eşlik eden sunucu isim ise Şahin Irmak oluyor. Başlangıçta yarışmacılar içinde Ersin Korkut, Sinan Çalışkanoğlu, Suzan Kardeş, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Nursel Köse ve Mustafa Üstündağ’dır.

Güldürme Beni Formatı Nedir?

Demet Akbağ’ın yönlendirmekte olduğu programda belirttiğimiz gibi Şahin Irmak sunucu. Güldürme Beni formatı ise tamamen yarışmacıların gülmemesi üzerine kurulmuş. Yarışmacılar duvarlarda, eşyalarda gizlenmiş olan kameralarla takip edilerek gülüp gülmedikleri incelenmektedir. Buradaki amaç rakiplerinin şakalarına gülmemektir. Yarışmaya gelen konuklar sayesinde yarışmacıların işi daha da zorlaşacak ve yarışmacılar gülmemek için direnecekler.

Gayet eğlenceli ve komik bir yarışma sizleri bekliyor. Hem çok güldüren hem de gülmemek için direnen yarışmacılar. Format gereğince gülenin elenmesi gerekiyorken gülmemek elde değil. Demet Akbağ ile Güldürme Beni tam olarak gülmemek için direnen insanların yarıştığı bir format desek yeridir.

Güldürme Beni Yarışmacılarını Neler Bekliyor?

Demet Akbağ her hafta olacak şekilde yarışmacılara küçük sürprizler hazırlayacak. Yarışmacılar rakibini güldürmeye çalışırken kendilerinin gülmemesine dikkat edecekler. Çünkü yarışma sonunda en çok gülen elenecek. Peki Güldürme Beni yarışmacılarını neler bekliyor? Yarışmacılar her an gözetlenecek ve kameralarda olacak. Gülme, tebessüm ya da kahkaha kameralardan hiçbir şekilde kaçamayacaktır.

Demet Akbağ’da yarışmacıları kendi alanında izleyerek durumu kontrol edecek. Ünlü konuklarıyla işbirliği yaparak yarışmacılara da sürprizler hazırlamaya devam edecek. Bazı görevleri konuklarına verip onları yarışmacıların yarıştığı Güldürme Beni evine yönlendirecektir. Özellikle yarışmacılar doğaçlama yaparak pek çok yerde rakiplerini gülmeye zorlayacaktır. Bu da oyunculuğun en zor alanlarından biri olan doğaçlama yeteneğinin iyi olmasını gerektirmektedir.

Doğaçlamalar, espriler, şakalar ile birbirini güldürmeyi hedefleyen yarışmacılar bazen kendileri de istemeyerek de olsa gülecek. Ayrıca her hafta en çok gülen yarışmacı eve veda edecek olup yerine başka bir ünlünün gelmesi sağlanacaktır. Demet Akbağ ile Güldürme Beni gerçekten çok eğlenceli bir yarışma olarak devam edecek gibi duruyor.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.