Camdaki Kız başrol oyuncusu önemli bir karar aldı: Burcu Biricik veda kararını aldı

Camdaki Kız başrol oyuncusu önemli bir karar aldı: Burcu Biricik veda kararını aldı

Perşembe akşamları izleyicilerle Kanal D ekranında buluşmakta olan Camdaki Kız isimli dizi, 3. sezonu ile başarılı şekilde ekran macerasını sürdürüyor. Dizinin reytingleri çok iyi geliyor ve birincilikler de elde eden diziyi milyonlarca kişi heyecanla takip ediyor.

Burcu Biricik, canlandırdığı Nalan karakteri ile kariyerinin adeta zirvesine çıktı. Hayat Şarkısı dizisinde başrol sorumluluğunu çok başarılı şekilde ortaya koyarak popüler olan ünlü oyuncu, Camdaki Kız ile de bu popülerliğini çok daha geniş kitlelere yaymasını bildi.

Ünlü oyuncu, Camdaki Kız dizisinin setinde yoğun şekilde çalışmaya devam ediyor. Oyuncunun dizi hakkında hem olumlu hem de olumsuz olarak nitelendirilebilecek sözleri de herkesin dikkatini çekti.

Burcu Biricik, sette çok iyi bir aile ortamının oluştuğunu ve herkesin aynı duyguyu paylaştığını söyledi. Oyuncu, “Kolay kolay bulunmayan bir ekip. Hepimiz aynı şeyi söylüyoruz zaten. Set çok keyifli olduğu için bizim için de bu kadar tatlı sosyalleşip bir de bunun iş olması bizim için çok keyifli. Tabii ki o da ekrana yansıyor. Senaryo tam hızını aldı. O yüzden reytinglerimiz de tatlı, keyfimiz yerinde” diye konuştu.

Bu sözleri ile Camdaki Kız dizisinin setinde çok rahat olduğunu ve işine devam ettiğini anlatan oyuncu, televizyon projelerinin yoruculuğundan da bahsederek, Camdaki Kız sonrası için önemli bir karar aldı.

Artık daha sakin işlerde rol almak isteyen Burcu Biricik, özellikle de festival filmlerinde rol alarak, festivalleri dolaşmak istiyor. Oyuncu, Camdaki Kız’ın ardından televizyon dizilerine veda edecek.

Kariyeri konusunda ünlü oyuncu şu açıklamayı yaptı: “Bundan sonra mümkün ise bağımsız sinema filmleri olabilirse, keşke festival yollarına çıksak. Televizyon dünyası çok yorucu, çok yıpratıcı. Her şey çok güzel ve tatlı görünüyor ama bir yandan da hakikaten fazlasıyla yıpranıyorsun.. Uzun süredir de televizyondayım. Artık sakin işler.”

Camdaki Kız dizisindeki Nalan karakterinin üzerine yapışması gibi bir sorun görmediğini anlatan Burcu Biricik, yeni yeni projelerde rol alabildiklerini ve oyuncular için bir rolde uzun süre kalmanın artık bir sorun yaratmadığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.